Britse veteranen boos op popster

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Britse veteranen boos op popster

door Boroskov » 27 mar 2005, 22:04

Ik vind het ook wat overdreven. Als Jackson ze nu zou dragen met daarbij het verhaal dat hij ze verdient heeft is het natuurlijk een andere zaak. Zolang hij niet met allerlei Rambo verhalen komt, en ze draagt omdat hij ze mooi vind is er, naar mijn mening, weinig om je druk over te maken. Bij re-enactment worden er ook door sommige mensen medailles gedragen die ze niet hebben verdient, geen hond die daar over zeurt. Nu snap ik wel dat het motief voor het dragen van de medailles in dit geval een andere is dan die van de heer Jackson, maar het principe blijft hetzelfde: je hebt het niet verdient.

door Harro » 26 mar 2005, 19:59

Tsja, wie weet van welk regiment die nou weer was 8)

door Kilroy » 26 mar 2005, 19:56

Harro schreef:Straks klagen ze dat de broek die hij graagt alleen is voorbehouden aan houders van de Siamese Ere-pantalon. :roll:
Je bedoelt toch niet die pyjamabroek die hij enkele dagen voordien aanhad ? 8)

door Harro » 26 mar 2005, 19:44

Wat een onzinnige "woede" van die veteranen. Alsof Jackson die medailles gekocht heeft met het volle bewustzijn welke onderscheidingen het zijn, waar ze voor staan en toen dacht "goh, daar zullen ze lekker van over de zeik gaan. Ik doe ze snel op mijn jasje". Als ze hem er nu eerst gewoon even rustig en vriendelijk op wijzen wat hun probleem is ipv meteen "woest" te zijn. Het lijkt mij niet dat Jackson het verschil ziet tussen een Oostenrijks grootkruis, de Japanse avondvierdaagse of de orde der miljoen olifanten met het witte zonnescherm van het koninkrijk Eli-Prabang. Straks klagen ze dat de broek die hij graagt alleen is voorbehouden aan houders van de Siamese Ere-pantalon. :roll:

door monmax » 19 mar 2005, 17:16

eagle schreef:in groningen woonde in mijn jeugd een straatfiguur hij heette "Jan Roos" hij zong opera-aria's en was behangen met allerlei medailles. Je mocht ze alleen bewonderen elke spot ermee leidde tot woede.
En met carnaval worden ook veel medailles uitgereikt.
Het gaat toch om schertsfiguren.
Jan Roos kon in ieder geval nog mooi zingen

door verellen » 19 mar 2005, 17:03

Roel R. schreef:In de meeste landen is het strafbaar. Kan hij nog langer de bak in :P
Nog langer de bak in en helemaal blut zijn :)
Hij die miljarden dollars heeft verdient schijnt nu ook helemaal (of toch zo goed als) blut te zijn. Dat kan er bij mij toch niet inkomen hoor.

door Lucid » 18 mar 2005, 15:55

Zitadelle schreef:Ik vind het echt belachelijk om met medailles te paraderen die jij helemaal niet verdient hebt.
Inderdaad. Maar om woedend te reageren vind ik een ander uiterste. Alsof iemand in de wereld zou geloven dat die felblanke inboorling die medailles zelf verdiend heeft... :roll:

door Roel R. » 17 mar 2005, 20:41

In de meeste landen is het strafbaar. Kan hij nog langer de bak in :P

door eagle » 17 mar 2005, 19:54

in groningen woonde in mijn jeugd een straatfiguur hij heette "Jan Roos" hij zong opera-aria's en was behangen met allerlei medailles. Je mocht ze alleen bewonderen elke spot ermee leidde tot woede.
En met carnaval worden ook veel medailles uitgereikt.
Het gaat toch om schertsfiguren.

door Zitadelle » 15 mar 2005, 22:56

Ik vind het echt belachelijk om met medailles te paraderen die jij helemaal niet verdient hebt.

door Zhukov » 15 mar 2005, 20:31

Heeft-ie het ook al niet eens aan de stok gehad met de Serviërs om eenzelfde reden?

Hij leert het blijkbaar nooit.

door Jurrie » 15 mar 2005, 14:26

Altijd lachen met die Jackson

Dr is altijd wat mee zeg:S

Jurrei

door Simon » 15 mar 2005, 13:36

mee eens, redelijk onrespectvol van onze kindervriend Michael Jackson

Britse veteranen boos op popster

door Kilroy » 15 mar 2005, 13:22

Londen - Na de Oostenrijkers zijn nu ook Britse oorlogsveteranen woest op Michael Jackson vanwege de medailles en insignes waarmee hij zich tooit. behalve de Orde van Wenen, een Oostenrijks ereteken dat de popster in een antiekwinkel kocht maar dat eigenlijk alleen gedragen mag worden door degene aan wie het is toegekend, blijkt hij ook geregeld op te duiken met insignes van verschillende eenheden van het Britse leger.
"Totaal ongepast", fulmineerde een oorlogsveteraan die op het jasje van Jackson de symbolen herkende van de Royal Engineers, het Welsh Regiment, de Sherwood Foresters, de Wiltshire en Cheshire Regiments, het Royal Corps of Transport en het Royal Warwickshire Regiment.
"Hij zou die dingen niet mogen dragen. Het is fout om de emblemen die zoveel betekend hebben voor dappere mannen te gebruiken als modeaccessoires" (GVV).

Uit Het Laatste Nieuws editie dinsdag 15 maart 2005.

Omhoog