amerikaanse mening

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: amerikaanse mening

door Arjen » 31 okt 2005, 22:16

ik zal tegen jou eigenlijk hetzelfde zeggen als tegen iemand in een andere vraag:

Je zou eens moeten zoeken onder amerikaans isolationisme. Dit is iets wat amerika in principe wilde; na wo2 is hier eigenlijk voorgoed een einde aan gekomen en is er een agressievere buitenlandse politiek ontstaan. Dit kwam voort uit het individualisme; ook wel frontiermentalieteit. een belangrijke karakter eigenschap voor iemand die aan de frontier wilde overleven. Dit is dus iets dat sterk in het character van alle immigranten in amerika aanwezig moest zijn. Er waren namelijk niet veel buren in die periode...

Anyway...succes ermee!

door sobel » 31 okt 2005, 17:34

het burger volk had naar mijn weten niet zoveel weet van de oorlog die zich afspeelde in europa,

amerikaanse mening

door tasje » 29 okt 2005, 18:09

hooj,

ik moet voor school een verslag over pearl harbor maken. hierbij zijn vooral de meningen van de japanners en de amerikanen belangrijk. maar nou weet ik dus niet precies wat de amerikanen voor de aanval op pearl harbor van de oorlog vonden. ze wilden er zo min mogelijk mee te maken hebben maar door de aanval moesten ze wel meedoen (japan had al zoveel verdragen geschonden en ook nog eens aangevallen).

maar meer over amerika kan ik niet vinden. weet iemand nog wat meer over de mening (liefst ook de mening van de burgers)
groetjes natascha

Omhoog