Israël - Palestina

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Israël - Palestina

door KevinP » 17 aug 2006, 21:47

Dat klinkt al een stuk meer genuanceerd Bob. Als ik zou moeten kiezen in welke van de genoemde landen ik zou willen wonen, dan kies ik ook zonder twijfel Amerika. Dat betekent echter niet dat ik achter het buitenlandbeleid van dit land sta, want daarmee zitten ze naar mijn mening echt op de verkeerde weg.

door Arjen » 17 aug 2006, 21:46

Nee Bob, het zijn niet de landen, nog de bevolking. Het is de leiding die ze zich op laten dringen die verkeerd is en alle partijen zijn daarin verkeerd. Niet slechts een van de twee "kampen".

door 779 » 17 aug 2006, 21:17

KevinP schreef:Ik snap haatgevoelens sowieso niet. Ook jouw haatgevoelens tegen Irak, Iran en Libanon begrijp ik niet. Verder ga ik niet in op zo'n dom en provocerend bericht. Oproepen tot oorlogsmisdaden doe je maar op een ander forum.
Ik heb geen haatgevoelens, bedoel alleen maar te zeggen als er een aantal landen verkeerd zijn, dan zijn het wel de landen Irak, Iran en Libanon ipv Amerika.

door E.T » 17 aug 2006, 19:27

ik bedoelde die link naar nazi-moslims en nazi-bush

door Arjen » 17 aug 2006, 19:18

Ik doelde in dit geval op het offtopic gedeelte van dit topic.

door E.T » 17 aug 2006, 19:04

ik ga het artikel(s) vannacht eens grondig lezen, daarna oordeel ik of het het waard was :lol:

Maar je postgeschiedenis kennende is het vast wel van waarde

door Arjen » 17 aug 2006, 19:02

Het was het ward toch, of niet E.T?

door E.T » 17 aug 2006, 18:57

*stunned by the way this topic lost its track :lol: *

door Arjen » 17 aug 2006, 18:44

*is trots*

door Charly1975 » 17 aug 2006, 18:36

Arjen...jij bent niet voor niets de beste off-topicer van dit forum :wink:

door Arjen » 17 aug 2006, 18:20

Om eens een mooi zijspoor in te slaan:

http://odeon.xs4all.nl/viewtopic.php?t=111
Voor de geïnteresseerden.

Ik hoop dat men voor deze keer mijn onethische gedrag (het linken naar mijn eigen site) door de vingers zal zien.

door siggel » 17 aug 2006, 18:05

E.T schreef:Stap toch eens af van "Amerika redde ons in WOII, zonder Amerika spraken we nu duits.. BULL SHIT" We hebben geen verplichtingen aan Amerika.

Nopes.....Dan spraken we nu waarschijnlijk nog gewoon nederlands alleen bezet door de russen.

Maar dit is off-topic

Groeten

door E.T » 17 aug 2006, 17:44

HA! Gewoon geen grootmacht of beter gezegd 2 grootmachten wat was er mis met de koude oorlog? De wereld was toen nog in balans, nu is de wereld totaal uit balans doordat 1 land denkt alles te kunnen maken en de hele wereld als haar achtertuin ziet. WAT geeft amerika het recht om andere landen binnen te vallen??

Oh ja, dat weet ik wel...het gaat allemaal om democratie en vrede en veiligheid en het breken van de as-van-het-kwaad. Maar tamelijk rustige regio's worden nu verscheurd door moslimextremistisch geweld en Amerikaanse bombardementen.

Stap toch eens af van "Amerika is de redder van de wereld". Met bush aan het roer of het aanhouden van dit beleid is het meer "Amerika de terreurbrenger van de wereld"

Stap toch eens af van "Amerika redde ons in WOII, zonder Amerika spraken we nu duits.. BULL SHIT" We hebben geen verplichtingen aan Amerika.

MET het Amerikaanse beleid van nu wordt de wereld een verdomd vervelende plek.

door KevinP » 17 aug 2006, 17:37

Ik snap haatgevoelens sowieso niet. Ook jouw haatgevoelens tegen Irak, Iran en Libanon begrijp ik niet. Verder ga ik niet in op zo'n dom en provocerend bericht. Oproepen tot oorlogsmisdaden doe je maar op een ander forum.

door 779 » 17 aug 2006, 17:35

Ik snap jullie echt niet met die grote haatgevoels jegens Amerika... Bepaalde landen vragen gewoon om platgegooid te worden vind ik. Irak, Iran, Libanon e.d. met hun terroristisch en dictoriaal gedoe. Het is alleen maar terroristisch gedoe en het verkrachten, vernederen, vermoorden van vrouwen. Amerika is onderhand het enige land die bereid dat gedoe en gezeik af te straffen. Welke grootmacht wil je dan? Dar Rusland of China het word? Nee dan hebben we een goed vooruitzicht op vrede.

Amerika is gewoon de minst slechte van de 3 is mijn mening.

779

Omhoog