Vreemd van hitler??

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Vreemd van hitler??

door YPPY » 08 mei 2004, 18:26

pieter de vleminck schreef:In de kampen deden ze ook proeven om mensen om te vormen in "echte" germanen. Dus testen op de ogen waren hier ook bij. Dus had hitler zijn plan kunnen uitwerken liep het hier vol met domme blondjes:)
Ze wilden toch Ariers en geen germanen? Daar zit nog wel een verschil tussen.

door Michael » 08 mei 2004, 17:41

Niet alle Duitsers zijn en Oostenrijkers zijn toch germanen, is germaniƫ niet, Vlaanderen, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden (Finland?Letland?Estland?) en toch alleen maar het noorder deel van Duitsland, of heb ik 't mis?

door Peter M » 08 mei 2004, 08:47

En er werd ook moeite gedaan om het Nordische ras uit te breiden. Denk daarbij aan het Lebensborn project (waar Abba-zangeres Frida een gevolg van is).

door pieter de vleminck » 08 mei 2004, 07:45

In de kampen deden ze ook proeven om mensen om te vormen in "echte" germanen. Dus testen op de ogen waren hier ook bij. Dus had hitler zijn plan kunnen uitwerken liep het hier vol met domme blondjes:)

door Roel R. » 06 mei 2004, 16:13

Blauwe ogen en blond haar was een schoonheidsideal, geen eis.

De Rasseneisen werden vooral bepaald door bloed, en het percentage daarvan dat "vervuild" was,

door Mich » 06 mei 2004, 16:11

Ja, als iedereen die geen blond haar met blauwe ogen had uit de weg zou worden geruimd, had Hitler bijna geen minister of andere hoge functionarissen meer gehad.
Hitler had wel raad geweten met kinderen die hem mofje noemen...
:) :)

door Proos » 06 mei 2004, 00:10

Hoi Gast,

Interessant, maar wat je zegt klopt niet helemaal. In Hitlers ogen was het Germaanse ras beter dan alle andere. Hij wilde dat dit superras de aarde zou gaan bevolken, maar om dat te bereiken hoefden niet alle mensen met donker haar uit de weggeruimd te worden. Hij had deze ook nodig in het leger bijvoorbeeld. De rassenzuivering concentreerde zich in de eerste plaats op de - in zijn ogen - ondergeschikte rassen en bevolkingsgroepen: joden, zigeuners, gehandicapten, homofielen, en noem maar op.

Waarom kun je Adolf Hilter trouwens niet gewoon noemen zoals hij heet? Hitler had wel raad geweten met kinderen die hem mofje noemen... ;)

Vreemd van hitler??

door Gast » 05 mei 2004, 23:45

Nou kijk dit blijf mijn raadsel. Mofje hitler zei dat blond haar met blauwe ogen germanen zijn en als je dat niet was dan werd je uit de weg gezet maar mofje hitler had zelf zarte snor en zwart haar heel vreemd! :? [/i][/b]

Omhoog