Hotel Hartenstein gebombardeerd

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Hotel Hartenstein gebombardeerd

door michael91 » 20 mar 2007, 21:07

Mike.H schreef:er is -volgens mij- niets bekend over evt bombardementen. en haha waarmee wilden de Duitsers gaan bombarderen dan? zoveel vliegtuigen hadden ze volgens mij nou ook weer niet voor dat karwij
ja daar heb je gelijk in. Dan ga ik er van uit dat het niet waar is.

door Mike.H » 20 mar 2007, 16:30

er is -volgens mij- niets bekend over evt bombardementen. en haha waarmee wilden de Duitsers gaan bombarderen dan? zoveel vliegtuigen hadden ze volgens mij nou ook weer niet voor dat karwij

door gamer0004 » 20 mar 2007, 16:25

Ik weet het niet zeker he ;) Moet je anders een keer vragen daar...

door michael91 » 19 mar 2007, 16:28

ik dacht al dat het niet is gebombardeerd. Ben pas geleden naar het airborne museum geweest en dat is gevestigd in hotel hartenstein. Ik vertelde dat gisteren tegen mijn neef en die zei dat het in de 2de wereldoorlog gebombardeerd was en ik zei al tegen hem ja dat zal wel niet want volgens mij was het niet gebombardeerd. Toen dacht ik maar nou ik stuur wel bij vragen hier op dit forum een vraag erover om het zeker te weten. Bedankt voor je antwoord :) .

groetjes,

michael

door gamer0004 » 18 mar 2007, 20:10

Denk het niet want hij staat er nog...

Hotel Hartenstein gebombardeerd

door michael91 » 18 mar 2007, 18:33

hey ik heb gehoord dat hotel Hartenstein is gebombardeerd tijdens de tweede wereldoorlog. Klopt dat en heeft iemand daar misschien meer informatie over?
alvast bedankt

groetjes,
michael

Omhoog