M1 helm

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: M1 helm

door Loek D. » 23 mar 2007, 16:24

stap 1!

surf naar http://www.imageshack.us.

stap 2!

klik op bladeren en zoek het fotobestand op in je computer dat je wilt uploaden.

stap 3!

klik op het pictogrammetje host it!, en wacht tot de volgende pagina is geladen.

stap 4!

nadat de volgende pagina is geladen zie je diverse balkjes met daarin de url van je afbeelding, kies hierbij Thumbnail for forums (1)

stap 5!

Knip nu de tekst uit het vakje bij "Thumbnail for forums (1)" en plak het in je bericht!
bij het plaatsen van je bericht zie je automatisch de foto!

door Peter » 20 mar 2007, 20:07

Dat kan, maar je kan ze ook gewoon in het topic plaatsen. Dat is voor andere lezers misschien ook nuttig ;).

US M1 helm

door fallschirm » 20 mar 2007, 19:07

Bedankt voor de snelle reactie hoor.
Ja ik heb er wel foto's van en het splitje zit aan de voorkant en de helm heeft losse haken. Zou ik evt. foto's naar je mailen?
Peter schreef:Nee, Hood produceerde namelijk slechts kort helmliners ( Low Pressure procedure, evenals St.Claire. ) High pressure is dus gangbaarder, met Westinghouse en Firestone als grootste fabrikanten. Een Hood liner is dus altijd wo2, is de buitenhelm een fix- of een swivelbale ( beweegbare of vaste kinbandhaken ), split vóór of split achter ( Front- of Rearseam )? Heb je foto's van de helm?

door Peter » 20 mar 2007, 18:23

Nee, Hood produceerde namelijk slechts kort helmliners ( Low Pressure procedure, evenals St.Claire. ) High pressure is dus gangbaarder, met Westinghouse en Firestone als grootste fabrikanten. Een Hood liner is dus altijd wo2, is de buitenhelm een fix- of een swivelbale ( beweegbare of vaste kinbandhaken ), split vóór of split achter ( Front- of Rearseam )? Heb je foto's van de helm?

M1 helm

door fallschirm » 20 mar 2007, 18:17

Hallo,
Ik ben een beginnend verzamelaar van alles en nog wat. Nu kan ik een M1 helm kopen, maar hoe weet ik nou of de binnenhelm origineel uit de oorlog is en niet van na 1945? Ik heb al op de site M-1Helmet.com gekeken maar toch ben ik er voor mezelf nog niet zeker van.
Er is tegen mij gezegd dat de binnenhelm van Hood Rubber Company is en dat op de nape J&J staat. Kan het dan toch nog zijn dat deze binnenhelm van na de oorlog is?

mvg.
M.Klein

Omhoog