Lauwe pis (Theo Maassen)

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Lauwe pis (Theo Maassen)

door mannerheim » 25 apr 2007, 19:51

Telemark schreef:Jouw lijst neem ik zeker niet serieus :wink:
Ik ook niet, snap trouwens ook niet wat dit met het onderwerp te maken heeft.
R) Mensen die hele groepen afkeuren vanwege de daden van enkelen
Nou, ik meende toch dit te lezen In 1 quote geplaatst( voor het overzicht):

G) Frankrijk
J) PvdD
K) Extreme groeperingen
L) Links en Rechts (politiek)
I) Greenpeace (grote hekel!)
En dit vind ik wel plezant om te lezen. :P

19: Mensen die, wanneer ze een hekel aan dingen hebben, daar ook echt hun leven door laten bepalen.

En ga niet zeggen dat dat niet op jou van toepassing is Gamer0004. Want je hebt zojuist behoorlijk wat aandacht besteed aan een lijst van dingen die jou ergeren. :lol:

En nou weer on topic. Sommige dingen van Theo Maassen ( zoals Jezus ten schande maken) vind ik NIET kunnen. Maar dat van Amerika kan ik ook niet om lachen, maar ja, om hierover te gaan z**ken, vind ik overdreven.

door Telemark » 25 apr 2007, 19:35

Jouw lijst neem ik zeker niet serieus :wink:

door gamer0004 » 18 apr 2007, 20:25

Nou, je zou mij anders eens moeten horen: ik heb iets tegen (hier komen trouwens ook - denk ik - een hoop clichés voorbij)
A) Het Radboud ziekenhuis
B) Het Valkhof museum
C) De Hema
D) Warenhuizen in het algemeen - op het gebied van niet alledaagse aankopen
E) Moderne kunst gemaakt met de gedachte "kunst" te maken, en waarbij het om de gedachte erachter gaat
F) Grieks (het vak oud-Grieks dan, he)
G) Frankrijk
H) Frans
I) Carnaval
J) PvdD
K) Extreme groeperingen
L) Links en Rechts (politiek)
M) Luie ambtenaren die de weinige macht die ze hebben misbruiken (dat komt door ervaringen van verschillende vrienden van ons)
N) Mensen die godsdienst als smoes voor allerlei misdaden gebruiken
O) Mensen die anderen lastig vallen met hun godsdienst
P) Mensen die niet tolerant zijn tegenover andere godsdiensten, homo's of andere mensen die zogenaamd niet "goed" zouden zijn maar waar (eigenlijk) niets mis mee is
Q) Asociale mensen
R) Mensen die hele groepen afkeuren vanwege de daden van enkelen
S) Mensen die zonder reden tegen een groep zijn (waar ik technisch gezien ook onder val, maar mijn hekel aan Frankrijk/Fransen uit zich tenminste niet in asociaalheid tegenover Frankrijk/Fransen)
T) Mensen die zich goed voelen maar helemaal niks voorstellen
U) Gedichten (hele grote hekel!) die niet eens rijmen, maar die zo geschreven zijn als gedichten "omdat ze op die manier mooi klinken" of wat ze er ook voor smoes voor gebruiken, het is gewoon zo dat ze niet goed genoeg zijn om een (lang) verhaal te schrijven en de aandacht vast te houden, noch om het fatsoenlijk te rijmen. Althans dat is mijn mening (uiteraard)
V) Roddelbladen
W) Gothic 3 (das een game)
X) Mensen die Gothic 3 verdedigen als een goed spel
Y) X360
Z) Gamecube
ehh
I) Greenpeace (grote hekel!)
II) Reclames van de IFAW
III) Mensen als die eikel die in Virginia 32 mensen neerschoot en vervolgens zo aso was om zichzelf neer te schieten zodat hij niet fatsoenlijk berecht of, nog beter, gelynched (schrijf je dat zo?) kon worden door de nabestaanden.
IV) Kettingmails waarbij sommige mensen ook nog eens zo dom zijn het door te sturen naar mij, niet in de gaten hebbend dat het een kettingmail is
V) Mensen die tof doen met hun mobiel o.i.d. en het hebben van dat ding voortdurend aan iedereen opdringen
VI) Mensen die zich opdringen, hoe je zo ook hint, totdat je ze wel echt hard moet kwetsen zo'n beetje omdat ze je (in het begin nog subtiele) hints niet begrijpen en denken dat je heel graag met ze omgaat (bijv. een jongen die, toen ik met een vriend aan het praten was, er tussen kwam staan en een heel ander gesprek met me wilde aanknopen)
VII) Mensen die zeiken over dingen als "beter als mij" wat "beter dan ik" moet zijn (ik doe het overigens meestal wel goed)
VIII) Pussycat Dolls
IX) Ouders die er niets van zeggen als de kinderen irritant zijn (ze lopen bijvoorbeeld te krijsen en zeggen er niets van)
X) De slecht afgestelde stoplichten in Nijmegen (hoewel het nu wel wat beter is geworden)
XI) Mensen die een groot punt maken van het ontkennen van de Holocaust of de Turkse genocide
XII) Asociale mensen in het verkeer
Ik weet niet hoe het verder moest met de Romeinse telling, dus ik ga wel gewoon verder :P
13: Het aanleggen van drempels terwijl dat absoluut niet nodig is, en waardoor het slechts gevaarlijker wordt omdat automobilisten TUSSEN de drempels (veel) harder gana rijden om de verloren tijd van de drempel in te halen
14: Automobilisten die harder gaan rijden omdat ze de tijd die ze verloren hebben met de drempels willen inhalen
15: Het huis anubis
16: Zoop
17: GTST
18: Alles andere soapseries
19: Mensen die, wanneer ze een hekel aan dingen hebben, daar ook echt hun leven door laten bepalen.
EDIT: 20: Windows live (echt ene gruwelijke hekel!), zowel aan live mail als msn live.

Kijk, mijn lijst moet je niet te serieus nemen. Ik heb er ene hekel aan, maar verder heeft het weinig invloed op mijn leven - bij de Hema koop ik gewoon niets omdat alles wat ik er tot nu toe heb gekocht baggerkwaliteit is, en als ik een Fransman tegen kom weiger ik hooguit Frans te spreken (laat ze eerst eens fatsoenlijk Engels leren!), maar zal verder wel behulpzaam zijn als ze iets nodig hebben of iets willen weten. Er zijn echter mensen die daar wel last van hebben: van die sneue dierenactivisten die ruiten kapot gaan slaan ofzo. Dat soort mensen meot je gewoon in een gesticht stoppen, omdat die gewoon geen benul meer hebben van wat redelijk is.
Maar goed, laten we verder weer OT gaan...
Voor een verklaring van elk punt, PB me ;)

door Daan S. » 16 apr 2007, 22:44

Hahahaha geniaal gewoon!!

Ze hebben wel gelijk, snap niet waar jullie je druk over maken, gewoon stelletje zeikers zonder gevoel voor humor. Als jullie je hier al druk over maken hebben jullie vast een zwaar en moeilijk leven...

door gamer0004 » 12 apr 2007, 21:17

Inderdaad.
En ik denk dat als Amerikanen in Nederland gaan roepen dat we de nieuwe nazi's zijn erger ik me daar niet aan, dan heb ik gewoon medelijden met die mensen dat ze zo dom en niet grappig zijn...

door dvaupell » 06 apr 2007, 15:53

kar 98k schreef:Maar stel ik zou dat op straat zeggen dat Amerika de nieuwe nazi's zijn kan ik mee met de politie,terwijl hij dat gewoon kan zeggen dat klopt niet.
Nou, het lijkt me ZEER onwaarschijnlijk dat je zal worden aangehouden als jij dit hardop op straat zegt. Ga het niet schreeuwen, want dan kun je worden aangehouden in verband met het verstoren van de openbare orde. In dat geval gaat het dus om het feit dat je schreeuwt en niet wat je schreeuwt.

Trouwens in de VS zelf kun je dit ook gewoon op straat zeggen hoor.

door hendrik » 05 apr 2007, 22:59

kar 98k schreef:Maar stel ik zou dat op straat zeggen dat Amerika de nieuwe nazi's zijn kan ik mee met de politie.
Ik zou zeggen: probeer het morgen uit. Ik denk niet dat je mee moet met de politie. En áls je al meemoet, hoef je op het bureau alleen maar te zeggen: "Ik heb het recht van vrije meningsuiting, dus komt u maar met argumenten, wat ik verkeerd heb gedaan."

door kar 98k » 05 apr 2007, 21:09

Maar stel ik zou dat op straat zeggen dat Amerika de nieuwe nazi's zijn kan ik mee met de politie,terwijl hij dat gewoon kan zeggen dat klopt niet.

door gamer0004 » 05 apr 2007, 20:39

Dat over "zijn" en "vinden": daar zit vrij weinig verschil tussen. Het is hier immers wel duidelijk dat het een mening is.
Ik vind het niet grappig en ook nergens op slaan, maar ik vind niet dat dit te ver gaat. Mag je een PvdA-er straks ook geen CDA-er noemen? Natuurlijk, het gaat hier om wat meer dan de PvdA, aangezien zij geen miljoenen doden op hun geweten hebben. Het is inderdaad ook voor de Amerikanen een belediging. Ik vind echter dat als hij vind dat de Amerikanen net zo slecht zijn als de Nazi's, hij dat mag zeggen.
Goedkoop en niet grappig, maar het moet kunnen.

door Jonhy Frost » 28 mar 2007, 22:14

door Charly1975 » 28 mar 2007, 18:43

Jonhy Frost schreef:, maar soms vind ik ook dat hij te ver gaat...bijvoorbeeld toen hij een beeldje van Jezus ging likken
.
Even verder op mijn vorige bericht..n.a.v. deze quote.

Het gaat toch over Jezus en niet over jou ?

Waarom vind je dit dan wel te ver gaan ??


Ik ben helemaal geen fan van hem dus gelukkig heb ik deze beelden ook nooit gezien....ben het wel met je eens met je mening dat het te ver gaat...echter ik trek deze verglijking even door met mijn vorige tekst met daarin jouw quote :wink:

door Charly1975 » 28 mar 2007, 18:39

Jonhy Frost schreef: maar het is trouwens een liedje voor de Nederlanders en niet voor de Amerikanen.
Draai het eens om: jij woont in Amerika en hoort daar in een liedje dat Nederland de nieuwe nazi's zijn.

Er wonen hier in Nederland ook Amerikanen die Nederlands verstaan en spreken. Uit jouw tekst haal ik een beetje: zolang het maar niet over mij gaat is het niet erg wat erover een ander wordt gezegd. Ze hebben ook honger in Afrika maar daar heb jij geen last van dus geen probleem voor jou ????

door Jonhy Frost » 28 mar 2007, 17:05

Van mij mag hij dat best zeggen...
Maar hij moet wel uitkijken, een beetje teveel van dat soort gebazel kan hem ook zijn kop kosten...Maar erzijn mensen die erg gouw op hun tenen zijn getrapt, maar het is trouwens een liedje voor de Nederlanders en niet voor de Amerikanen. Persoonlijk kan ik wel lachen om het liedje, maar soms vind ik ook dat hij te ver gaat...bijvoorbeeld toen hij een beeldje van Jezus ging likken
LoD schreef:Smakeloos, maar dat vind ik van de 5 minuten op een podium m*sturberende Hans Teeuwen op onze vorstin ook.
Dat ben ik dus ook met je eens.

door hendrik » 28 mar 2007, 12:07

Mauserwerke schreef: Dus welk vergelijk is dan het meest kwetsend? Datgene wat het meest vers in ons geheugen zit soms???
Vergeet niet, dat onder het regime van Adolf Hitler, dat "slechts" 12 jaar duurde alleen al 6.000.000 joden zijn omgebracht. Dat was destijds net zoveel als 2/3 van de totale Nederlandse bevolking. Er zijn weinig regimes, die die systematisch uitmoorden zo fanatiek en nauwgezet deden als de nazi's. Daarmee wil ik niet schoonpraten, dat onze voorvaders in Afrikaanse slaven handelden en het hun ook geen donder kon schelen of er tijdens het onmenselijke transport van Afrika naar Amerika slachtoffers vielen. Genocide is genocide, groot of klein en moet te allen tijde zwaar bestraft worden.

door Mauserwerke » 27 mar 2007, 21:32

Ik vind dat dit soort satire gewoon moet kunnen. Er zijn mensen die hier aanstoot aan kunnen nemen maar het lokt niet echt agressie uit bij de partij waar het over gaat. Provocerende satire is ook een manier van scherpe kritiek.
Iemands geloof zwart maken vind ik daarintegen weer heel iets anders maar moet ook niet al te serieus genomen worden. Het is en blijft humor, ook al is deze soms erg misplaatst en laag.
Charly1975 schreef:In dat geval moet je ook Spanje, Groot-Brittannië en zeker ook Nederland als Nazi's gaan betitelen.
En Frankrijk En België En Italië enz. enz.
Vrijwel elk land heeft zich in de loop van de geschiedenis wel in enige vorm schuldig gemaakt aan massamoord, onderdrukking, schending van mensenrechten e.d.
Als we dan de getalletjes er dan op na gaan trekken komt dat toch wel iets erger uit als alles wat de Nazi's bij elkaar hebben misdaan.

Dus welk vergelijk is dan het meest kwetsend? Datgene wat het meest vers in ons geheugen zit soms???

Omhoog