video waarin Hitler normaal babbelt?

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: video waarin Hitler normaal babbelt?

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door 107 » 07 mei 2009, 20:49

De opname die ik bedoelde was dezelfde als die van V1Oliver. Hitler is in gesprek met veldmaarschalk Mannerheim over Finland. De opnamen zijn in het geheim gemaatkt door Thor Damen.

Linkje: http://www.youtube.com/watch?v=t_Xf3l7RjBk

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door Mohnke » 06 mei 2009, 22:34

107 schreef:Volgens mij was er destijds ook nog een filmpje in omloop waarop Hitler met enkele generaals sprak in een trein. Dit gesprek zou in het geheim zijn opgenomen door een of andere geheime dienst. Ik zal eens even kijken of ik het ergens kan vinden.
ik ben benieuwd nu :)

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door 107 » 06 mei 2009, 20:45

Volgens mij was er destijds ook nog een filmpje in omloop waarop Hitler met enkele generaals sprak in een trein. Dit gesprek zou in het geheim zijn opgenomen door een of andere geheime dienst. Ik zal eens even kijken of ik het ergens kan vinden.

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door magicdutchmen » 06 mei 2009, 00:17

Helaas zit iedereen er naast!!

http://www.youtube.com/watch?v=dZBAcU3jxg0

Eva Braun private color amateur footage from Summer 1939 filmed at the Berghof, near Berchtesgaden. Original captured soundtrack with the voices of Hitler, Goebbels, Speer, Eva and Gretl Braun, Bruckner (Eva's bodyguard) and others. Extremely rare.

http://www.youtube.com/watch?v=WtuYr8oMuzo

Hier nog een scene van deze films

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door Mohnke » 05 mei 2009, 23:54

is het mogelijk om deze te bekijken ?
en zo nee waarom niet ?


Bedankt

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door V1Oliver » 05 mei 2009, 20:10

Hitler heeft nooit toegestaan dat er privé-opnamen van hem werden gemaakt, zonder dat hij daar wat van wist. Er is slechts één privé-opname gemaakt waarop Hitler te horen is. Deze werd gemaakt in 1942 door Thor Damen, de persoon die eigenlijk alleen maar een opname van de speech van Hitler mocht maken. Bruno Ganz heeft deze unieke opname beluisterd om zich beter als Hitler voor te doen in de film.

Van wiki ;)

Re: video waarin Hitler normaal babbelt?

door Westwall » 02 mei 2009, 18:23

Hallo,

Er zijn niet echt filmpjes waar je hitler normaal hoort praten. Dit aangezien er in die tijd niet echt veel met geluid werd opgenomen alleen bij belangrijke moment. Ik ben eerlijk gezegd zelf ook wel benieuwd maar ik denk dat er geen geluidsopnames zijn van hitler tijdens een gesprek. In iedergeval niet op sites als youtube.

mvg,

video waarin Hitler normaal babbelt?

door Mohnke » 02 mei 2009, 15:53

Hey ik heb een vraagske, heeft iemand of kent iemand een video stukje of geluids bestand waarin Hitler normaal babbelt tegen een andere generaal ofzo. Ik wil hem eens normaal horen babbelen en niet altijd zien staan speechen voor volk of andere ..

bedankt

Omhoog