wat is dit voor Amerikaanse tas?

Plaats een reactie

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :frownno: _/-\o_ :+ :shocked: :yes: :zapped: :bonk: :/ :r :full:
Bekijk meer smilies

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: wat is dit voor Amerikaanse tas?

door seabee » 18 jul 2004, 00:24

Er lagen twee van deze tassen Ik heb er een en de andere is naar een maat gegaan, deze had de USMC stempel in de binnenflap staan. Ik verzamel al 20 jaar US militaria maar deze tas had ik nog nooit gezien, en heb hem maar meegenomen, misschien zijn het nep stempels, maar ik heb er toch wel een goed gevoel bij en een onbekende tas als reproductie?? dat denk ik niet. De prijs was 10 euro sommige reproductie stukken zijn duurder dan het orgineel :lol: .Trouwens David leuke site heb je!!

door earlymb » 17 jul 2004, 17:26

USMC voorwerpen waren in de regel niet met "US"gestempeld en ook niet altijd met "USMC". Een combinatie van die 2 vind ik verdacht. Ook de constructie van de tas lijkt me niet helemaal zoals gewoon. Ik denk dat je er rekening mee moet houden dat het een reproductie tas is. Maar misschien zit ik er wel naast. :wink:

MVG

David

door Edgar » 14 jul 2004, 11:58

Hoi, deze tas is in ieder geval van het United States Marine Corps (USMC) en zal waarschijnlijk een mess tin of broodzak zijn. MVG RelicHunter

wat is dit voor Amerikaanse tas?

door seabee » 14 jul 2004, 11:38

Ik heb in normandie deze Amerikaanse tas gekocht. Ik heb hem nog nooit gezien en kan hem ook niet in de boeken vinden. Misschien herkent een van jullie deze tas. Het is denk ik een engelse of australische aanmaak. Op de voorkant staat U.S. en op de achterkant een USMC 44 stempel, en de binnenflap is gestempeld LU 4-44. afmeting van de tas is 30 cm lang en 16 cm breed en de bodem is rond.

Afbeelding
Afbeelding

Omhoog