Een forum in een domeinnaam zetten

Digitale ontmoetingsplek. Hier kunnen berichten geplaatst worden die niet in een van de andere categorieën passen.
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Een forum in een domeinnaam zetten

Bericht door symen »

Ik heb een probleempje
Kheb onlangs een keer eeen Forum aangemaakt.
En vandaag een site.
Nou was mij vraag hoe kan ik dat forum in die site zetten of kan dat niet?
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8131
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Bericht door Proos »

Met een redirect sowieso. De rest hangt ook van het platform af. Bijvoorbeeld of je domein samen met hosting komt en of daar ook serversided-script bijzit en een database.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Bericht door symen »

Wat is dat redirect dan?
Ik heb een forum van xsbb http://www.symen.xsbb.nl
en de site waar ik hem in wil zetten is http://www.symenforum.tk
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8131
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Bericht door Proos »

Een TK domein is volgens mij alleen een redirect. Het domein stuurt gewoon door naar je site. Meer kun je er volgens mij niet mee: een soort alias dus. Ook krijg je bij TK - bij "teveel" hits - op een gegeven moment een banner te zien voordat ze redirecten naar je site.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Gebruikersavatar
Leroy
Lid
Berichten: 783
Lid geworden op: 18 aug 2004, 11:25

Bericht door Leroy »

Je kan beter die andere houden dan die .tk .tk heeft nl. reclame en dat is lelijk/irritant.
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Bericht door symen »

KRIJG JE DAN reclames in een apart venster of gewoon in je forum?
Gebruikersavatar
aKoni
Lid
Berichten: 167
Lid geworden op: 20 nov 2003, 19:36
Locatie: Tilburg
Ontvangen: 1 keer

Bericht door aKoni »

een .nl domein kost tegewoordig maar €4,95 per jaar ofzo :wink:
Gebruikersavatar
Leroy
Lid
Berichten: 783
Lid geworden op: 18 aug 2004, 11:25

Bericht door Leroy »

symen schreef:KRIJG JE DAN reclames in een apart venster of gewoon in je forum?
Een frame naast je forum of er boven. :)
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Bericht door symen »

Ow ja das wel minder.
Gebruikersavatar
Jurrie
Moderator
Moderator
Berichten: 1947
Lid geworden op: 05 jan 2004, 23:09

Bericht door Jurrie »

*Er zijnnnnnn methoden om de .tk reclame weg te halen zonder te betalen*

;)

Jurrie
779
Lid
Lid
Berichten: 3145
Lid geworden op: 31 aug 2004, 19:09

Bericht door 779 »

@ Jurrie,

Kan je die HTML code even PB'en? ;)

779
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8131
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Bericht door Proos »

Je kunt wel uit het frame poppen, maar niet langs de eventuele voorpagina die bezoekers eerst krijgen. Ik meen in ieder geval een soort voorpagina gezien te hebben laatst. Die pagina wordt dan geladen voordat je eigen html aan de beurt komt, zodat je geen enkel script kunt gebruiken. Volgens mij gebruiken ze die voorportalen alleen bij goedlopende websites.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Bericht door symen »

Hoe moet je die doen dat hij je van http://www.symenforum.tk verwijst naar http://www.symen.xsbb.nl?
Gebruikersavatar
Jurrie
Moderator
Moderator
Berichten: 1947
Lid geworden op: 05 jan 2004, 23:09

Bericht door Jurrie »

Proos schreef:Je kunt wel uit het frame poppen, maar niet langs de eventuele voorpagina die bezoekers eerst krijgen. Ik meen in ieder geval een soort voorpagina gezien te hebben laatst. Die pagina wordt dan geladen voordat je eigen html aan de beurt komt, zodat je geen enkel script kunt gebruiken. Volgens mij gebruiken ze die voorportalen alleen bij goedlopende websites.
Klopt, ik gebruik het script op 2 sites. Bij de 1 zie je eerst nog wel 1-2 s wat (maarja, het is daarna weg, dus geen ramp), maar bij de ander zie je helemaal niets :D

@BOB,

Lees je bericht nu pas ;). OK

@symen,

Dat heb je ooit al een keer ingesteld (dat de .tk naar een andere site verwijst). Dit kan je veranderen door bij dot.tk in te loggen en daar je profiel van je domeinnaam te editen :)

Maar volgens mij ga ik nu onwijs-offtopic :D

Jurrie
Gebruikersavatar
symen
Lid
Berichten: 540
Lid geworden op: 29 sep 2005, 20:57

Bericht door symen »

Ja maar lijkt wel of hij op een of andere manier niet doet.
Ik doe > Modify a domain en dankrijg je dit.
Afbeelding
Maar het probleem is dat de verwijzing niet werkt.
Plaats reactie