call of duty in game graphic fout, help!

Digitale ontmoetingsplek. Hier kunnen berichten geplaatst worden die niet in een van de andere categorieën passen.
Gesloten
Tinus
Lid
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 jul 2006, 22:20

call of duty in game graphic fout, help!

Bericht door Tinus »

Hallo iedereen. Sinds kort heb ik een gloednieuw laptopje met windows vista en veel andere toeters en bellers. Ik denk ik speel even call of duty. Het spel loopt soepeltjes bij de hoogste instellingen. Maar bij lage, normale en hoge instellingen zie ik achtergronden door alles heen. Heb hem al opnieuw installed maar hielp niets.
Kijk...help :P

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
Haplo
Lid
Berichten: 3602
Lid geworden op: 03 okt 2005, 17:39

Bericht door Haplo »

Waarschijnlijk is je cod2 versie niet 100 vista compattible.
Probeer Cod2 eens op te starten als een Xp programma.
Die keuze heb je namelijk met vista.
Mvg/Best regards, Sipke
Gebruikersavatar
sobel
Lid
Berichten: 6660
Lid geworden op: 18 jun 2005, 21:07
Locatie: Nederland

Bericht door sobel »

Ik heb geen probleem met vista en CoD! Heb je wel de juiste directX versie? Mischien kijken of je je versie van CoD can upgraden naar 1.3 ipv 1.2
''voor de oorlog wist ik niet wie een jood was en wie niet. De nazi's hebben dat onderscheid gecreëerd''
Gebruikersavatar
Mauserwerke
Lid
Berichten: 524
Lid geworden op: 05 dec 2006, 21:27

Bericht door Mauserwerke »

Waarschijnlijk een videodriver probleem. Probeer eens Guru3D drivers.
"Eén van de verstandigste dingen die een mens kan doen is zich onthouden van dreigende of beledigende taal. Geen van beide verzwakken namelijk de vijand: bedreigingen maken hem waakzamer, en beledigingen voeden zijn haat." -Niccolò Machiavelli-
Tinus
Lid
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 jul 2006, 22:20

Bericht door Tinus »

Bedankt voor de reacties

extra gegevens:
widows vista
processor: 1.73 GHz
geheugen 1024 Mb ram
directx 10

Intel 950 gma met geheugen 224 MB


Ik heb de nieuwste cod, 1.5 patch was niet eens nodig.
@ Mauserwerke: verklaar je nader :)
Gebruikersavatar
Haplo
Lid
Berichten: 3602
Lid geworden op: 03 okt 2005, 17:39

Bericht door Haplo »

Waarschijnlijk zijn je drivers van je videokaart niet goed.
Kijk even wat voor chipset je op je videokaart hebt zitten (Nvidia of ATI) en installeer even de nieuwste versie.
Mvg/Best regards, Sipke
Gebruikersavatar
Mauserwerke
Lid
Berichten: 524
Lid geworden op: 05 dec 2006, 21:27

Bericht door Mauserwerke »

(Mijn verklaring :wink: ); zoals Haplo al zegt. Het zal waarschijnlijk aan je drivers liggen. Je zou de Guru3D drivers kunnen proberen maar er zijn natuurlijk ook andere.
"Eén van de verstandigste dingen die een mens kan doen is zich onthouden van dreigende of beledigende taal. Geen van beide verzwakken namelijk de vijand: bedreigingen maken hem waakzamer, en beledigingen voeden zijn haat." -Niccolò Machiavelli-
Tinus
Lid
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 jul 2006, 22:20

Bericht door Tinus »

Haplo schreef:Waarschijnlijk zijn je drivers van je videokaart niet goed.
Kijk even wat voor chipset je op je videokaart hebt zitten (Nvidia of ATI) en installeer even de nieuwste versie.
Hmm ok, moet ik dan mijn laptop openbreken? Ik kan de nieuwe versie van internet afhalen?
Gebruikersavatar
Mauserwerke
Lid
Berichten: 524
Lid geworden op: 05 dec 2006, 21:27

Bericht door Mauserwerke »

Tinus schreef:
Haplo schreef:Waarschijnlijk zijn je drivers van je videokaart niet goed.
Kijk even wat voor chipset je op je videokaart hebt zitten (Nvidia of ATI) en installeer even de nieuwste versie.
Hmm ok, moet ik dan mijn laptop openbreken? Ik kan de nieuwe versie van internet afhalen?
_/-\o-
Je kan ze inderdaad van internet afhalen
"Eén van de verstandigste dingen die een mens kan doen is zich onthouden van dreigende of beledigende taal. Geen van beide verzwakken namelijk de vijand: bedreigingen maken hem waakzamer, en beledigingen voeden zijn haat." -Niccolò Machiavelli-
Tinus
Lid
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 jul 2006, 22:20

Bericht door Tinus »

Was een geintje mauserwerke :wink: Mijn chipset is een Intel(R) GMA 950
Kan ik deze ook updaten?
Gebruikersavatar
Haplo
Lid
Berichten: 3602
Lid geworden op: 03 okt 2005, 17:39

Bericht door Haplo »

Het gaat puur om je VGA divers.
Dit is een Nvidia of een ATI chipset.
Dat van Intel komt mij zo even niet bekend voor.

Wat het is kan je vinden bij Configuratie scherm -> Software.
Je kan dan in je software lijst even kijken naar Nvidia display drivers of ATI display drivers.

Als je wel nieuwe drivers gaat installeren zal je de oude eerst uit deze lijst moeten halen.
Je kan dan de nieuwe drivers installeren. (kan zijn dat de pc eerst opnieuw moet worden opgestart.)
Daarna de pc weer even opnieuw opstarten en alle instellingen weer even goed zetten bij configuratie scherm -> beeldscherm.
Mvg/Best regards, Sipke
Tinus
Lid
Berichten: 99
Lid geworden op: 20 jul 2006, 22:20

Bericht door Tinus »

Nvidia of Ati heb ik niet, zeg ik. Maar ik heb een update uitgevoerd en hij doet het! Bedankt voor de tips, dit topic kan gesloten worden
Gesloten