Battlefield 2 foutmelding

Digitale ontmoetingsplek. Hier kunnen berichten geplaatst worden die niet in een van de andere categorieën passen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Michiel M.
Lid
Berichten: 2466
Lid geworden op: 29 okt 2004, 17:01
Locatie: Beek en Donk
Contacteer:

Battlefield 2 foutmelding

Bericht door Michiel M. »

Mannen,

Als ik Battlefield 2 Demo wil gaan spelen krijg ik steeds deze foutmelding:

Afbeelding

De Demo start gewoon normaal op, de voorfilmpjes doen het ook. Maar als het menu moet gaan verschijnen krijg ik een zwart beeld.
Terwijl de muziek het wel doet..
Als ik de Demo dan afsluit, zie ik deze foutmelding..

Moet ik mijn drivers updaten? Of wat moet ik doen?

Thanks!
Michiel
At the going down of the sun and in the morning,
We will remember them.
Eyeless
Lid
Berichten: 10
Lid geworden op: 17 jul 2007, 14:21
Locatie: Goes
Contacteer:

Bericht door Eyeless »

Lijkt erop dat je even de nieuwste Catalyst drivers moet instaleren of je DirectX naar 9C moet upgraden..
Je kan het beste eerst DirectX proberen..http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=nl

en deze voor je drivers van je graka :http://ati.amd.com/support/driver.html

hoop dat het helpt

Marco
Gebruikersavatar
Michiel K
Lid
Berichten: 45
Lid geworden op: 24 jul 2007, 22:15
Locatie: R'dam

Bericht door Michiel K »

1. Heeft de demo het ooit wel gedaan?

2. Heb je AGP of PCI? Heeft weinig zin om een PCI driver te downloaden wanneer je AGP hebt.

3. Alleen het geval wanneer het spel het nooit heeft gedaan: surf even naar http://www.srtest.com , daar kan je checken of je pc het aan kan.

Als je AGP hebt kan je BF2 wel vergeten, ik heb er een nieuwe pc voor moeten kopen.

Met vriendelijke groeten,
Michiel K

Niet oordelen voordat je genoeg informatie hebt Eyeless. :roll:
Laatst gewijzigd door Michiel K op 20 aug 2007, 18:34, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Michiel M.
Lid
Berichten: 2466
Lid geworden op: 29 okt 2004, 17:01
Locatie: Beek en Donk
Contacteer:

Bericht door Michiel M. »

Bedankt voor de reacties..

Marco, ik had DirectX 9C er al op staan en ik heb zojuist de driver even geupdated..

Michiel, bedankt voor je link! Erg handig die site..
Het enige waar ik een 'fail' bij krijg zijn deze twee van de videokaart:
Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 1.1
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 1.4
Kan ik deze updaten? Zoja, waar?

Thanks!
At the going down of the sun and in the morning,
We will remember them.
Gebruikersavatar
Michiel K
Lid
Berichten: 45
Lid geworden op: 24 jul 2007, 22:15
Locatie: R'dam

Bericht door Michiel K »

Nee deze zijn niet up te daten. Dit is iets wat aan je Grafische kaart ligt. Het spijt me om dit je te vertellen maar: Je pc kan Bf2 niet aan. Als je echt vaak gamed, zoals ik. Raad ik je aan om up te graden:
Low-budget: http://www.azerty.nl/producten/product_ ... 800gt.html
Normaal-budget:
http://www.azerty.nl/producten/product_ ... -2dht.html

En als je gigantisch rijk ben, heb je pech, de 8000-serie van nVidia (en die bevalt beter dan ATi :wink: ) draait op directx10, en sommige vrienden van mij hebben daar weer problemen mee met BF2.

Hopelijk je zo genoeg geholpen te hebben,

Michiel (naamgenoot :P )
Gebruikersavatar
Michiel M.
Lid
Berichten: 2466
Lid geworden op: 29 okt 2004, 17:01
Locatie: Beek en Donk
Contacteer:

Bericht door Michiel M. »

Michiel,

Bedankt voor je reactie! Nee, ik game niet zo vaak dus om hiervoor een speciale kaart te kopen lijkt me wat overdreven..

Helaas, maar het is niet anders..

Hier mag een slotje op!
At the going down of the sun and in the morning,
We will remember them.
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8039
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Locatie: Amersfoort
Gegeven: 6 keer
Ontvangen: 4 keer
Contacteer:

Bericht door Proos »

Probeer eens de drivers van Omega? Weet niet precies welke ATI-kaart je hebt, maar in sommige gevallen kunnen deze drivers compatibiliteit en prestaties verhogen. Ik heb er al menig probleem mee opgelost:

http://www.omegadrivers.net/
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Gebruikersavatar
Michiel K
Lid
Berichten: 45
Lid geworden op: 24 jul 2007, 22:15
Locatie: R'dam

Bericht door Michiel K »

Z'n grafische kaart(en) zijn niet goed genoeg, dat verhelp je niet met drivers.

Mvg,
Michiel k
Gebruikersavatar
Loek D.
Lid
Berichten: 2353
Lid geworden op: 11 feb 2006, 07:38
Locatie: Schimmert (Z.Limburg)

Bericht door Loek D. »

Toch een slecht spel :P
Gebruikersavatar
Michiel K
Lid
Berichten: 45
Lid geworden op: 24 jul 2007, 22:15
Locatie: R'dam

Bericht door Michiel K »

Loek D. schreef:Toch een slecht spel :P
Het is een geniaal spel, en heeft het 1st person shooter genre naar een nieuw level getild.

Mvg,
Michiel K
Plaats reactie