Vreemde Nieuwsberichten

Digitale ontmoetingsplek. Hier kunnen berichten geplaatst worden die niet in een van de andere categorieën passen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sturmkreuz
Lid
Berichten: 527
Lid geworden op: 06 nov 2007, 20:12

Vreemde Nieuwsberichten

Bericht door Sturmkreuz »

Als je vreemde nieuws berichten hebt mag je ze gerust posten!

Man vergeet auto na tanken
Een Duitse man is vrijdag na het tanken zijn auto vergeten. Dat meldt de politie van Wuppertal. Volgens een politiewoordvoerder vergat de man na het betalen dat hij getankt had en liep nietsvermoedend terug naar huis. Nadat de auto een uur onbeheerd bij de pomp stond, waarschuwde een medewerkster van het tankstation de politie. Agenten belden vervolgens de man (63) die zich snel terug naar het tankstation haastte om zijn auto weer op te halen.
83-jarige geflitst aan 257 km/u in Italie
In het noorden van Italie is een 83-jarige man uit Padua geflitst aan 257 kilometer per uur op de snelweg bij Vicenza. De bestuurder reed in zijn Porsche naar eigen zeggen te snel, omdat door een medisch ongemak weinig gevoel heeft in zijn rechterbeen, waarmee hij gas geeft. Hij kreeg een boete van 357 euro, schrijft de Telegraaf. Op de Italiaanse snelwegen geldt een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur en op sommige trajecten is 150 toegestaan
Hij moet zijn vrouw betrappen zeker?!
Gebruikersavatar
sniper snoop
Beste Signature 2010
Beste Signature 2010
Berichten: 1704
Lid geworden op: 23 jul 2006, 03:09
Locatie: Ieper - Belgie
Contacteer:

Bericht door sniper snoop »

Bejaarde overvalt bank met kapot wapen
Een 70-jarige man uit de Verenigde Staten heeft geprobeerd zijn financiële problemen op te lossen met een boodschappentas en een vijftig jaar oud pistool dat niet werkte. Nu zit hij vast voor een gewapende bankoverval in de gevangenis in de staat Pennsylvania.

De bejaarde man, die met een boodschappentas bij een bank in Millcreek Township naar binnen was gestapt, bood de politie bij zijn arrestatie meteen zijn verontschuldigingen aan. Ook betuigde hij zijn spijt aan de bankmedewerker die hij had bedreigd. Bij hem thuis vond de politie het oude pistool en de buit, zesduizend dollar. Volgens de politie had de man nog geen strafblad.
Koe valt op auto
Charles en Linda Everson kregen op weg naar hun hotel in de Amerikaanse staat Washington de schrik van hun leven, toen hun minibusje met een enorme klap werd getroffen door een 270 kilo zware koe die uit de lucht kwam vallen. Het echtpaar bleef ongedeerd, maar de koe, die van een zestig meter hoge klif was gevallen, moest uit haar lijden worden verlost.

De Eversons waren op weg om hun trouwdag te vieren. Hun busje werd bij het ongeluk zondag zwaar beschadigd.
"Always remember both sides of the line"~~~~ Britse oudstrijder en oudste Brit ooit (tot hij overleed), Harry Patch (110 jaar) - Menenpoort Ieper, 21 juni 2008

Heb je Battlefield 1918 problemen? Klik hier en leg uit wat het probleem is!
Gebruikersavatar
okke
Lid
Berichten: 3369
Lid geworden op: 25 feb 2003, 20:31
Locatie: Rosmalen
Gegeven: 3 keer

Bericht door okke »

Gevaar door gerecyclede condooms
Nu.nl, 13 november 2007

PEKING - De volksgezondheid in Zuid-China wordt bedreigd door condooms die worden gerecycled als haarband. Daardoor worden seksueel overdraagbare ziektes verspreid die condooms juist moeten voorkomen.
Inertia

Dat meldde de krant China Daily dinsdag. Vrouwen en meisjes die de goedkope haarbanden gebruiken en wellicht in de mond nemen terwijl zij 's ochtends hun haar opsteken, kunnen geïnfecteerd raken met genitale wratten en andere ziektes, aldus een dermatoloog.

Volgens een regeringsfunctionaris is het illegaal om condooms te recyclen.
Zelf Denken Samen Leven - Humanistisch Verbond
Gebruikersavatar
okke
Lid
Berichten: 3369
Lid geworden op: 25 feb 2003, 20:31
Locatie: Rosmalen
Gegeven: 3 keer

Bericht door okke »

Amerikaan schiet op wielmoer
Nu.nl: 13 november 2007

AMSTERDAM - Soms moet er geweld aan te pas komen om een wielmoer los te krijgen waar geen beweging in zit. Maar het is geen goed idee om er een schot hagel op af te vuren.

Dat weet nu ook een 66-jarige man in de Amerikaanse staat Washington, die met zware verwondingen aan beide benen in het ziekenhuis belandde.

De man was al twee weken bezig met het repareren van een oude Lincoln Continental. Zaterdagmiddag had hij alle moeren van het rechter achterwiel losgekregen, op één na. Het wiel moest en zou er af, dan maar met geweld.

Van een armlengte afstand vuurde de man een schot hagel af, maar de kogeltjes kaatsten terug en troffen allebei zijn benen. "Hij was niet dronken", zei hulpsheriff Scott Wilson.
Zelf Denken Samen Leven - Humanistisch Verbond
Gebruikersavatar
Sturmkreuz
Lid
Berichten: 527
Lid geworden op: 06 nov 2007, 20:12

Bericht door Sturmkreuz »

Geen Sint Maarten-snoep? Dan vernielen we de boel
Ze zijn geschokt en verbaasd. Chris (61) en Anneke Erasmus (58] uit Kruiszwin 56 in Julianadorp hadden zaterdagavond niks lekkers voor Sint Maarten in huis, nadat ze juist waren teruggekeerd van vakantie. Omdat ze hun deur dicht hielden, smeten onbekenden twee sierborden aan hun woning kapot en gooiden met sierstenen uit de tuin een ruitje in hun voordeur stuk. "Het lijkt wel alsof we gestraft zijn omdat we dit jaar toevallig een keer niet meededen en de deurbel hadden geblokkeerd", zegt Chris. "Geen snoep? Dan vernielen we de boel. Zo moeten die lui gedacht hebben. Te gek voor woorden, dit soort intimidatiepraktijken." Vanwege het 'zinloze vandalisme' hebben ze de politie gebeld en doen aangifte via internet. "Wij vinden het altijd prettig om mee te doen, maar zo is de lol er gauw af", stelt Chris. Voor de kinderen die gisteren aan de deur kwamen, werd snel snoep gekocht. "Natuurlijk voor hun lol, maar ook om niet weer geterroriseerd te worden. Zoals het er hier aan toe is gegaan, schiet Sint Maarten zijn doel voorbij." Voor de rest verliep het kinderfeest wel zoals het hoort. Zo kwamen bijvoorbeeld honderden jongeren af op de keuvelkeuring van de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit en gingen met hun lampionnen langs winkeliers aan het Loopuytpark. Hoewel voor veel mensen in Den Helder onduidelijk was of Sint Maarten nu op zaterdag of zondag werd gehouden, lag de nadruk op zaterdag.
Gebruikersavatar
sniper snoop
Beste Signature 2010
Beste Signature 2010
Berichten: 1704
Lid geworden op: 23 jul 2006, 03:09
Locatie: Ieper - Belgie
Contacteer:

Bericht door sniper snoop »

Indier trouwt bmet hond
Een man in het zuiden van India is zondag in een traditionele hindoeplechtigheid getrouwd met een teefje, als boetedoening voor het stenigen van twee andere honden. Dat heeft de Indiase krant Hindustan Times dinsdag bericht.

De 33-jarige P. Selvakumar trad in een hindoetempel in de zuidelijke staat Tamil Nadu in het huwelijk met de zwerfhond Selvi. Familieleden van de man hadden het teefje voor aanvang van de plechtigheid uitgekozen, gebaad en gekleed. In de Hindustan Times stond een foto van Selvakumar, gezeten naast Selvi, die een oranje sari en een bloemenkrans draagt.

Selvakumar zei dat er een vloek op hem rustte sinds hij vijftien jaar geleden twee honden had omgebracht en hun lichamen aan een boom had opgehangen. "Mijn handen en benen raakten verlamd en ik werd doof in één oor", zei hij. Volgens de Hindustan Times had een astroloog tegen Selvakumar gezegd dat hij alleen door de bruiloft kon genezen. Het is niet duidelijk of zijn gezondheid inmiddels vooruit is gegaan.

Zeer bijgelovige dorpelingen op het platteland van India houden soms trouwplechtigheden met honden en andere dieren omdat ze geloven dat het kan helpen om bepaalde vloeken af te weren.

Na de plechtigheid genoten de bruidegom en zijn familie van een feestmaal. Selvi kreeg een broodje.
"Always remember both sides of the line"~~~~ Britse oudstrijder en oudste Brit ooit (tot hij overleed), Harry Patch (110 jaar) - Menenpoort Ieper, 21 juni 2008

Heb je Battlefield 1918 problemen? Klik hier en leg uit wat het probleem is!
Gebruikersavatar
Sturmkreuz
Lid
Berichten: 527
Lid geworden op: 06 nov 2007, 20:12

Bericht door Sturmkreuz »

Een groep fanatieke Zweedse feministen voert momenteel op vrij rigoureuze wijze actie voor het 'recht' om topless te zwemmen in openbare zwembaden. In september werden enkele dames uit een zwembad in Uppsala gezet, nadat zij met blote borsten het bad betraden.

De feministen zijn daar woedend over, en hebben een campagne gelanceerd. "Als mannen met bloot bovenlijf in het zwembad mogen, mogen vrouwen dat ook. Het is een zaak van gelijke rechten", aldus een 22-jarige woordvoerster. "Als vrouwen verplicht een topje moeten dragen, waarom mannen dan ook niet?"

Onder de naam "Bara Bröst" (Blote Borsten) voeren de vrouwen actie om halfnaakt te mogen zwemmen. Ze zijn inmiddels al door enkele zwembaden op de vingers getikt. In één zwembad ontstond zelfs een heftige discussie, waarna de vrouwen hun geld terugkregen bij de kassa.
Dit mogen ze hier ook gerust proberen.
De Australische politie stelt een onderzoek in naar twee scholieren die zware wapens hadden meegenomen op hun schoolreisje. Een politiewoordvoerder bevestigde dat de jongens worden ondervraagd nadat er twee geweren met een afgezaagde loop en 17 rollen ammunitie op het kamp van hun schoolreisje werden aangetroffen. Beide jongens zijn voor onbepaalde tijd geschorst van het Colac College in zuidwest Victoria en zij lopen het risico van de school verwijderd te worden. Maar géén van beiden zal terechtstaan, hoewel de premier, Steve Bracks, de ontdekking van de wapens en de ammunitie verontrustend had genoemd. Leraren vonden de geweren en de rollen ammunitie in de tassen van de twee jongens, toen ze die doorzochten omdat zij ervan verdacht werden alcohol het kamp in te hebben gesmokkeld tijdens hun schoolreisje in Bairnsdale (in Gippsland).Volgens inspecteur Craig Gillard, die het onderzoek leidt, is er niets sinisters aan de hand. De jongens hadden gewoon niet zo goed nagedacht. Omdat er ook een grote lamp werd aangetroffen, gaat men ervan uit dat zij op konijnen hadden willen jagen. De wapens zijn in beslag genomen en bij één van de jongens thuis is ook huiszoeking verricht.
Ze dachten wat wild te schieten, zeker?
Gebruikersavatar
Charly1975
Lid
Berichten: 3211
Lid geworden op: 30 jan 2006, 16:09
Locatie: Betuwe

Bericht door Charly1975 »

LONDEN - Twee hoogbejaarde Britten stappen na een romance van drie dagen in het huwelijksbootje en worden daarmee het oudste pasgetrouwde stel van Groot-Brittannië. Dit meldde SkyNews maandag.

Het was liefde op het eerste gezicht toen de 93-jarige James Mason en de 85-jarige Peggy Clark elkaar vorige maand in een dagopvang voor bejaarden ontmoetten. Na drie dagen flirten vroeg Mason zijn Peggy ten huwelijk. De smoorverliefde bejaarde zei meteen ja. ,,Ik wil met Kerstmis niet alleen zijn. De winter is erg koud en eenzaam op onze leeftijd'', aldus Peggy.
Bron

Nu maar hopen dat het hart het niet begeefd tijdens de huwelijksnacht :wink:
We're fools to make war
On our brothers in arms


(Mark Knopfler/Dire Straits - Brothers in Arms)
Gebruikersavatar
Sturmkreuz
Lid
Berichten: 527
Lid geworden op: 06 nov 2007, 20:12

Bericht door Sturmkreuz »

Amerikaan overvalt ijssalon met nietjesmachine
Een man heeft een ijssalon in Ashton in de Amerikaanse staat Kentucky overvallen met een opmerkelijk wapen. Gerald A. Rocchi (32) stapte gemaskerd met een nietjesmachine de zaak binnen en maakte 120 euro buit.Getuigen zagen Rocchi vluchten en alarmeerden de politie. Die kon hem niet lang daarna klissen. Bij een huiszoeking vond de politie de geldbuit, het skimasker en de nietjesmachine terug.Volgens de politie had de dienster van het ijssalon absoluut niet door dat het wapen een nietjesmachine was. Ze dacht dat het een pistool was, schrijft De Morgen.
Ei in broek als middel tegen huwelijksproblemen
De suggestie om huwelijksproblemen op te lossen door een ei in de broek te steken, is geen goede. Voor je het weet, heb je een proces aan je been. Het is een vrouw op Cyprus overkomen. Ze staat er terecht voor hekserij nadat ze een man de raad gaf om een ei, een lepel en een nagel in zijn broek te stoppen. De beste remedie voor huwelijksproblemen, oordeelde de vrouw."Ze brak een ei in mijn onderbroek", vertelt de 37-jarige man. "Waarna ze 8.400 euro vroeg voor haar goede raad." Dat was er te veel aan en de man stapte naar de politie. Hoewel hekserij verboden is op het eiland, zijn er heel wat oude vrouwtjes die er kaarten leggen, handpalmen lezen of koffiekopjes kijken.
Gebruikersavatar
Michael_Wittmann
Lid
Berichten: 996
Lid geworden op: 11 jan 2005, 20:35

Bericht door Michael_Wittmann »

:lol: Hahaha een nietpistool :D
Mehr Sein Als Scheinen!
Plaats reactie