Cod 2 SP probleem

Digitale ontmoetingsplek. Hier kunnen berichten geplaatst worden die niet in een van de andere categorieën passen.
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

Ik heb al een tijdje Call of duty 2.
Voornamelijk gebruikt voor de multiplayer, maar vandaag wou ik nog eens de single player proberen.
Het is me de eerste keer gelukt, maar nu geeft gij na het opstarten zwart scherm, waar normaal gezien de filmpjes moeten komen.
Dit komt misschien om dat ik bij de multiplayer een andere server heb, zo een andere achtergrond enz.

Kan iemand me helpen?
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
irish guards
Lid
Berichten: 460
Lid geworden op: 11 dec 2006, 15:31
Locatie: ridderkerk

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door irish guards »

Ik heb er niet echt verstand van maar, zou het helpen om hem weer opnieuw te installeren?
Gebruikersavatar
rutger
Lid
Berichten: 1081
Lid geworden op: 25 apr 2006, 18:43

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door rutger »

Speel je ook in bepaalde multiplayer servers waarvoor je bepaalde bestanden moet downloaden (modern weapons server bijvoorbeeld)?
Indien dit het geval is kun je het beste COD deinstalleren en de map van COD verwijderen. Daarna opnieuw installeren.
'' I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear. ''

Nelson Mandela
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

rutger schreef:Speel je ook in bepaalde multiplayer servers waarvoor je bepaalde bestanden moet downloaden (modern weapons server bijvoorbeeld)?
Indien dit het geval is kun je het beste COD deinstalleren en de map van COD verwijderen. Daarna opnieuw installeren.
ja, dat doe ik, dus niet meer downloaden, en gewoon her-installeren?

oke bedankt
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
S1991
Lid
Berichten: 2347
Lid geworden op: 06 mei 2008, 19:07
Contacteer:

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door S1991 »

Ik download nooit iets... Heb nu een server gevonden waar je fijn kunt spelen en niet hoeft te downloaden.
Inderdaad gewoon opnieuw installeren werkt altijd het beste !
“Brad, my three best divisions are the 4th Armored, the 80th and the 26th. I’ll concentrate the 4th Armored at Longwy beginning tonight, I’ll start the 80th on Luxembourg tomorrow morning, and I’ll alert the 26th to be ready to move." General Patton
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

Bedankt jongens! hij werkt weer :D
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
Stefan
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 jan 2007, 19:13

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Stefan »

Je kan ook gewoon naar: Deze Computer/Lokaal Station/Program Files/Activision/Call of Duty 2/Main.

Dan gooi je alle bestanden weg behalve;

- localized_english_iw00.iwd
- localized_english_iw01.iwd
- localized_english_iw02.iwd
- localized_english_iw03.iwd
- localized_english_iw04.iwd
- localized_english_iw05.iwd
- localized_english_iw06.iwd
- localized_english_iw07.iwd
- localized_english_iw08.iwd
- localized_english_iw09.iwd
- localized_english_iw10.iwd
- localized_english_iw11.iwd
- iw_00.iwd
- iw_01.iwd
- iw_02.iwd
- iw_03.iwd
- iw_04.iwd
- iw_05.iwd
- iw_06.iwd
- iw_07.iwd
- iw_08.iwd
- iw_09.iwd
- iw_10.iwd
- iw_11.iwd
- iw_12.iwd
- iw_13.iwd
- iw_14.iwd
- iw_15.iwd
- hunkusage
- soundaliases.iwd
- De map: Players
- De map: Save

De rest mag je allemaal weg gooien, dat zijn allemaal downloads van gemodde servers.
Ik speel zelf ook heel veel van de CoD reeks. Daarom weet ik dat :P

Afbeelding

;-)

Groetjes Stefan.
Gebruikersavatar
Martijn95
Lid
Berichten: 169
Lid geworden op: 25 feb 2008, 18:18

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Martijn95 »

Bedankt stefan! Ik had namelijk dezelfde error, maar de cd's bij mij werkt niet meer(Heb No-CD eropstaan) Hoef ik het iig niet opnieuw te kopen!Nogmaals Dank!


Greetz,,

Martijn
Gebruikersavatar
Stefan
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 jan 2007, 19:13

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Stefan »

COD schreef:Bedankt stefan! Ik had namelijk dezelfde error, maar de cd's bij mij werkt niet meer(Heb No-CD eropstaan) Hoef ik het iig niet opnieuw te kopen!Nogmaals Dank!


Greetz,,

Martijn
Graag gedaan.
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

oke bedankt, maar vind het gek, ik mis een paar bestanden... :S
Deze mis ik :s
- hunkusage
- soundaliases.iwd
- De map: Players
- De map: Save
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
Stefan
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 jan 2007, 19:13

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Stefan »

US army schreef:oke bedankt, maar vind het gek, ik mis een paar bestanden... :S
Deze mis ik :s
- hunkusage
- soundaliases.iwd
- De map: Players
- De map: Save
Dan heb je een heel groot probleem, dan kun je opnieuw gaan installeren.

De map "Players" is de CFG van jouw bestand. In het begin moet je een "profiel" aanmaken. Deze wordt dan opgeslagen in de map players.
Iedere keer als je in de Single Player een level of een nieuwe campagne (Rus en/of Brits of Amerikaans) slaat ie dat op in je map "Players"
De map "Save" is de plaats waar jouw zelf gemaakte "savepoint" en/of de automatische save points worden opgeslagen, vandaar uit kun je een level laden in de game zelf.

Op een of andere manier zijn deze mappen authentiek aan de game.
Ik heb dit al eens eerder gehad bij een vriend van mij, ook met een gedownloade versie.
Van alles geprobeert, de CFG bestand gewist en van mijn originele bestand over gekoppieerdt etc.

Maar om heel veel zeik te voorkomen, ik zou gewoon naar de winkel gaan, en hem kopen,
Call of Duty 2 kost nu nog maar iets van € 10.00,- tot €15.00,-.
Dus ik zou hem nu gewoon kopen, kun je ook op de originele servers.
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

Stefan schreef:
US army schreef:oke bedankt, maar vind het gek, ik mis een paar bestanden... :S
Deze mis ik :s
- hunkusage
- soundaliases.iwd
- De map: Players
- De map: Save
Dan heb je een heel groot probleem, dan kun je opnieuw gaan installeren.

De map "Players" is de CFG van jouw bestand. In het begin moet je een "profiel" aanmaken. Deze wordt dan opgeslagen in de map players.
Iedere keer als je in de Single Player een level of een nieuwe campagne (Rus en/of Brits of Amerikaans) slaat ie dat op in je map "Players"
De map "Save" is de plaats waar jouw zelf gemaakte "savepoint" en/of de automatische save points worden opgeslagen, vandaar uit kun je een level laden in de game zelf.

Op een of andere manier zijn deze mappen authentiek aan de game.
Ik heb dit al eens eerder gehad bij een vriend van mij, ook met een gedownloade versie.
Van alles geprobeert, de CFG bestand gewist en van mijn originele bestand over gekoppieerdt etc.

Maar om heel veel zeik te voorkomen, ik zou gewoon naar de winkel gaan, en hem kopen,
Call of Duty 2 kost nu nog maar iets van € 10.00,- tot €15.00,-.
Dus ik zou hem nu gewoon kopen, kun je ook op de originele servers.
wel erg genoeg is het een originele versie... degene met 2 nieuwe mp maps...
dus ja :s en herinstalleren heb ik gisteren al gedaan, maar toch werkt alles perfect nu...
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
Stefan
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 jan 2007, 19:13

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Stefan »

Heb je dan ook wel in je Main Map gekeken, want het kan niet zonder een "player" map te spelen, simpelweg dat je dan niet kunt opslaan en dus altijd bij het begin zult blijven. Ik heb zelf ook die versie van CoD 2, met de 1.2 Patch, dan heb je de mappen Wallendar en Rostov erbij.
De laats uitgekomen patch is 1.3, misschien moet je die er eens over heen doen.
Gebruikersavatar
US army
Lid
Berichten: 549
Lid geworden op: 11 dec 2009, 16:41
Locatie: Belgium!

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door US army »

Stefan schreef:Heb je dan ook wel in je Main Map gekeken, want het kan niet zonder een "player" map te spelen, simpelweg dat je dan niet kunt opslaan en dus altijd bij het begin zult blijven. Ik heb zelf ook die versie van CoD 2, met de 1.2 Patch, dan heb je de mappen Wallendar en Rostov erbij.
De laats uitgekomen patch is 1.3, misschien moet je die er eens over heen doen.
ik zal die nieuwe patch eens downloaden,
ja ik heb daar in gekeken. Vind het raar, want toch kan ik steeds bij de SP verder spelen... :s
"Nuts!" - General MacAuliffe
'Ik schreef mijn naam in een steen om zeker te weten dat ik nooit zou worden vergeten' - Harmen van Straaten

Opzoek naar BOB patched items
Gebruikersavatar
Akko
Lid
Berichten: 1048
Lid geworden op: 06 dec 2009, 13:14
Locatie: den Belgique

Re: Cod 2 SP probleem

Bericht door Akko »

Eerst moet ge patch 1.1 downloaden dan 1.2 en dan 1.3
Anders krijgt ge problemen had ik ook.
Mja kan zijn dat er in patch 1.3 alles inzit.
Delete mijn account, ik ben het forum zijn kinderachtigheid beu zoals velen al hebben ondervonden.
Plaats reactie