"No Thread Stretch" & "Quick Reply"

Opmerkingen en suggesties voor het forum kunnen hier besproken worden. Ook staan hier mededelingen, waaronder de forumregels.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8133
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

"No Thread Stretch" & "Quick Reply"

Bericht door Proos »

(1)

Zojuist "No Thread Stretch"-mod geinstalleerd. Deze modificatie zorgt ervoor dat wanneer een post zó groot is, dat het normaalgesproken uit het venster zou lopen, het eigen scroll-balken krijgt.

Hierdoor kan de rest van de pagina nog gewoon normaal bekeken worden. Dit is vooral merkbaar in het verzamelaars-forum, omdat daar vaak met grote afbeeldingen wordt gewerkt.

De modificatie draait bij wijze van test. Wanneer het toch niet prettig is voor de meeste gebruikers kan het eventueel weer ongedaan worden gemaakt.


(2)

Daarnaast is het nu ook mogelijk om snel te reageren op topics dankzij de Quick Reply-mod. Onderaan de thread staat een vak waarin een reactie gegeven kan worden. Voor het uitgebreide scherm kan nog steeds voor de oude knop gekozen worden.


Groeten,
Proos
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Plaats reactie