Aanpassing bijlagen

Opmerkingen en suggesties voor het forum kunnen hier besproken worden. Ook staan hier mededelingen, waaronder de forumregels.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8131
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Aanpassing bijlagen

Bericht door Proos »

Beste allemaal,

Via een van de onderwerpen op het forum is mij ter ore gekomen dat het bijlagensysteem niet meer functioneerde.
Het bleek dat de ingestelde limiet van 500 MB was bereikt en er konden daarom geen nieuwe bijlagen meer worden toegevoegd via het forumsysteem.

Die situatie is nu opgelost door de limiet te verhogen van 500 naar 5000 MB.
Zoals jullie weten kost internetbandbreedte en opslag geld en dus zetten we niet de limiet meteen op onbeperkt, maar zal het gaandeweg verhoogd moeten worden. Ongetwijfeld dat als er een limiet is, dat die dan ook bereikt kan worden: maar geef een seintje en ik probeer de situatie op dat moment wederom op te lossen.

Verder is er nog een aanpassing gedaan op de bestandslimiet zelf. Het is nu mogelijk om bestanden van 512KB te uploaden in plaats van maximaal 256KB per stuk.

Mocht het in de toekomst weer blokkerend worden dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Groeten,
Proos

PS. Misschien interessant: een goed alternatief voor het forumsysteem is Dropbox. Na (gratis) registratie krijg je 2GB en via de map "public" kun je een URL publiceren op dit forum of elders. Ook is het daar mogelijk om in de map "foto's" een galerij te maken en snel veel foto's te laten zien. Je hebt het dan helemaal zelf in beheer.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Plaats reactie