Websites

Opmerkingen en suggesties voor het forum kunnen hier besproken worden. Ook staan hier mededelingen, waaronder de forumregels.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8131
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Websites

Bericht door Proos »

Heb jij een website over de Tweede Wereldoorlog?

Je kunt in overleg je website publiceren op het internet via http://www.wo2.nl. De url van je webpagina wordt dan bijvoorbeeld http://www.wo2.nl/~jenaam .

Heb je interesse?

Je site moet wel over de Tweede Wereldoorlog gaan. Een site over Market Garden is dus zeker geschikt! De aangeboden webruimte is 20mb, maar dat kan in overleg eventueel opgehoogd worden. Eventueel is het ook mogelijk om gebruik te maken van een database.

Op je website mag absoluut geen reklame staan. Webpagina's met banners zijn daarom al snel ongeschikt. Wo2.nl is non-profit. Dat wil zeggen dat wij geen winst willen maken en dat eisen we ook van eventuele gebruikers van deze service.

Let wel:
We geven geen enkele garanties. Daar bedoelen we mee dat we geen aansprakelijkheid aanvaarden en/of garanderen dat 't allemaal blijft werken. Wij houden het recht voor om je site per direct, zonder kennisgeving, te verwijderen om welke reden dan ook.

Mocht je interesse hebben, stuur dan effe een mailtje.

Groeten,
Proos
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Plaats reactie