Battlefield tour Bastogne met E-Company veteraan Ed Shames

Musea, monumenten en evenementen met betrekking tot WOII
Plaats reactie
Militaria Bastogne
Lid
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 dec 2007, 18:48

Battlefield tour Bastogne met E-Company veteraan Ed Shames

Bericht door Militaria Bastogne »

Hallo liefhebbers van WW2 geschiedenis,

Easy Company veteraan Ed Shames zal in de periode van 14 tot 26 juni als onze gast aanwezig zijn in Bastogne. Tijdens deze periode gaat hij mee tijdens battlefield tours en signeert hij één item per persoon (door u zelf meegebracht of aangekocht in onze winkel).

Ed Shames was een 2nd Lt. in Easy Company, 506th PIR, 101st Airborne Division gedurende WW2 en één van de originele Toccoa veteranen. Hij had de leiding over 3rd platoon en was dus de commanding officer voor mannen als Shifty Powers, Earl McLung, Rod Strohl, Forrest Guth, Herb Suerth, Frank Soboleski, enz.

Om in deze periode met ons en Ed Shames een unieke battlefield tour van een dag in originele WW2 voertuigen mee te maken, neemt u contact met ons op via mail: info@militariabastogne.eu

De kosten voor een ééndaagse battlefield tour waarbij Ed Shames zijn persoonlijke ervaringen deelt over de "Battle of the Bulge" bedragen 120 euro per persoon. Dit is een volledig verzorgde tour inclusief lunch. Voor het programma van deze dagtour bezoek je onze website (http://www.militariabastogne.eu) en kijk in de menubalk bij "Battlefield tours".


Mis deze unieke ervaring niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw reservering voor een ééndaagse tour te doen. Het aantal plaatsen dat wij beschikbaar hebben is beperkt en VOL = VOL.

Met vriendelijke groet,
Het team van Militaria Bastogne
Militaria Bastogne
Lid
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 dec 2007, 18:48

Re: Battlefield tour Bastogne met E-Company veteraan Ed Shames

Bericht door Militaria Bastogne »

Hallo mensen,

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar voor een battlefield tour met Ed Shames op de volgende data:

Dinsdag 17 juni
Vrijdag 20 juni
Dinsdag 24 juni

Op de volgende data kunt u onze winkel bezoeken om persoonlijk kennis te maken met Ed Shames, een praatje met hem te maken en wellicht een item door hem te laten signeren:

Woensdag 18 juni
Donderdag 19 juni
Zaterdag 21 juni
Woensdag 25 juni

Met vriendelijke groet,
Frank Slegers
Militaria Bastogne
Plaats reactie