currahee forum

Musea, monumenten en evenementen met betrekking tot WOII
Gesloten
Guarnere
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 apr 2003, 20:12

currahee forum

Bericht door Guarnere »

Hey allemaal ik ben een site gestart over easy-company ik zoek alleen nog mensen die veel van easy company afweten en mee willen helpen
site is nog lang nie af! wel al af maar ik heb besloten om hem gaan te veranderen!

dus allemaal snel en registreer je bij mij forum!

[ link weggehaald ]

PS. Ik wil deze admin er nog even op wijzen dat je eigenlijk onderaan phpbb forum niet © phpbb 2003 mag weghalen!

De administrators hebben samen besloten dat dit in ieder geval voor ons ongewenste reclame is op dit forum. Je hebt je hier niet aangemeld om de discussiëren, maar puur om reclame te maken naar onze mening. De verwijzing naar je forum heeft geen extra toegevoegde waarde voor ons. Daarom is de link verwijderd. Als je wel actief wil deelnemen op dit forum zou je link naar je eigen site in je signature kunnen zetten. Je signature komt dan onder elk bericht. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Wij hebben een actieve deelnemer en jij je reclame voor je site. Ik hoop dat deze korte uitleg duidelijk is en je ons standpunt hierover kunt begrijpen. Reactie of opmerking via privébericht of mail altijd welkom.

Martijn
Gebruikersavatar
Proos
Technisch beheerder
Technisch beheerder
Berichten: 8128
Lid geworden op: 28 jan 2002, 17:25
Gegeven: 14 keer
Ontvangen: 35 keer
Contacteer:

Bericht door Proos »

Deze administrator wil er even aan toevoegen dat "phpbb" weggehaald is om twee redenen:

1) De (ook kleine) kinderen die deze website kunnen bezoeken, moeten op een zo veilig mogelijke manier zelfstandig kunnen navigeren. Dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk externe links willen controleren c.q. beperken. De site van PHPbb heeft geen toegevoegde waarde voor kinderen en tevens is het eenvoudig te verdwalen. Het is tevens mogelijk om op een dergelijke sites in een beperkt aantal klikken op pornografische sites e.d. te belanden.

2) Naar aanleiding van een eerdere, overigens onsuccesvolle, hackpoging is die informatie weggehaald. Mensen met interesse in de forumsoftware worden na een e-mailtje gewoon ingelicht. Dit is reeds meerdere malen op een correcte wijze afgehandeld. De hacker is overigens inmiddels vervolgd door Justitie.

Aan het verhaal van Martijn heb ik voorts niet toe te voegen.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. ~ George Santayana (1863-1952), The Life of Reason, Volume 1, 1905
Steun het forum | Forumregels | Gebruiksovereenkomst | FAQ | Zoek een moderator
Gesloten