Pagina 1 van 1

De oplossing voor foto's

Geplaatst: 03 jan 2010, 11:32
door michiel01
Voor het plaatsen van foto's zijn er twee mogelijkheden. Gebruik onder het scriptvenster waar je in typt de knop: Bijlage toevoegen.
kies vervolgens de knop "bladeren" en kies je bestand. Klik vervolgens op "voeg bestand toe". Je kunt ervoor kiezen om een opmerking te plaatsen bij je afbeelding.

De tweede optie is om gebruik te maken van een hostingsite bijvoorbeeld imageshack, photobucket, tinypic o.i.d. Verklein de foto tot een noodzakelijke 640x480 pixels (of een soortgelijke grote) anders wordt deze te groot voor het topic. Kies de directe link naar de foto en kopieer deze naar het scriptvenster. selecteer de url en klik op de "Img" button.

Voordat je het bericht plaatst klik eerst op "voorbeeld" zo zie je of de afbeelding wel op het scherm past en goed zichtbaar is.

(dit topic vervangt het oude enkel en alleen omdat ik per abuis de oude verwijderde)

Re: De oplossing voor foto's

Geplaatst: 19 nov 2012, 17:38
door Jumposaurus
banner-PGH.2011.jpg
Even proberen, of het werkt

Re: De oplossing voor foto's

Geplaatst: 23 jan 2013, 15:49
door Mr Mojo Risin
Hier is de werkwijze voor het plaatsen van foto's via het forumsysteem in 6 stappen met foto's:

Stap 1: klik onderaan het tekstkader op 'bijlage toevoegen'.

Stap 1.jpg


Stap 2: klik op 'bladeren'.

Stap 2.jpg


Stap 3: ga naar de gewenste map op je pc en selecteer de afbeelding die je wilt plaatsen en klik op 'openen'.

Stap 3.jpg


Stap 4: klik vervolgens op de knop 'voeg bestand toe'.

Stap 4.jpg


Stap 5: klik daarna op de knop 'plaats in bericht' en de attachmentlink naar je foto verschijnt in het tekstkader. Indien je wenst kan je een opmerking bij je foto plaatsen.

Stap 5.jpg


Stap 6: klik tot slot op 'bevestig' en de foto is in je post geplaatst.

Stap 6.jpg

Re: De oplossing voor foto's

Geplaatst: 01 apr 2014, 16:36
door Proos
Update: afbeeldingen tot 8MB hoef je niet zelf te verkleinen, dat doet het forum automatisch voor je.

Re: De oplossing voor foto's

Geplaatst: 26 mei 2015, 11:32
door progo
even een leken vraagje want heb net via Strato zo'n data opslag en probeerde (zoals boven is aangegeven) een foto te plaatsen maar steeds als ik voorbeeld klik dan blijkt er iets niet goed gegaan te zijn. Wat zou dit kunnen zijn, een normale link lukt me nl wel. Zou dit iets met mijn computer instellingen te maken hebben?