FIGURANTEN GEZOCHT !!

Films, series en documentaires over WOII
Plaats reactie
Gebruikersavatar
lethalronin
Lid
Berichten: 12
Lid geworden op: 03 jan 2006, 15:21
Locatie: Hoeselt Belgie

FIGURANTEN GEZOCHT !!

Bericht door lethalronin »

Voor opnames van de in 2009 in premiere gaande 8 delige nederlandse televisieserie “ In het vuur van de Storm” zoeken wij voor het weekend van 14 en 15 Juni 2008 nog figuranten!! De opnames zullen plaats vinden op het oude mijnterrein in Genk Waterschei België.

Het gaat zich dan om een heuse veldslagscene met +/- 100 figuranten in duits of russisch tenue. Bombardementen afgescheurde armen en benen explosies alles komt in beeld!! In een volgend weekend waarvan de datum nog niet bekend is zal er een van de gebouwen worden opgeblazen.

Mocht je dus eens graag willen meedoen in een televisieserie als soldaat in de 2de wereldoorlog volg dan de onderstaande instructies en meld je via mail bij mij aan.

CASTING Instructies:
Voor Genk meld u zich bij mij aan- alle andere op de site! Wij zijn dus op dit moment nog steeds naarstig op zoek naar figuranten van aanvullend tot edel. Voldoe je aan onderstaande criteria en heb je binding met het onderwerp?

MELD JE DAN AAN!

Soldaten voor Duits, Russisch & Schots
(man - leeftijd: 18 t/m 50)

Stuur je CV/Persoonlijke gegevens plus confectie maten,
schoenmaat en een duidelijke foto/ pasfoto (!) op naar mij:
michel.huys@dommel.be

Voor meer info surf je naar onze website.
http://www.inhetvuurvandestorm.nl/

Toelichting:

In het verleden hebben zich meerdere mensen opgegeven voor een rolletje direkt op de site. Naar nu blijkt is daar iets mis gegaan vandaar dat iedereen die alsnog graag wil meespelen op de gegeven datum zich rechtstreeks bij mij dient aan te melden! Wie zich inschrijft doet mee! Een vergoeding is er niet wel is er een verzorgde Catering!
Fotos vind je op de site of onder zoekertjes vrijwilligerswerk op Kapaza.be - 2dehans.be - marktplaats.nl - speurders.nl
Plaats reactie