Bush bezoekt holocaustmuseum

Over het hier en nu (nieuwsberichten, actualiteiten en dergelijke, in relatie met WOII)
Plaats reactie
Gebruikersavatar
sniper snoop
Beste Signature 2010
Beste Signature 2010
Berichten: 1704
Lid geworden op: 23 jul 2006, 03:09
Locatie: Ieper - Belgie
Contacteer:

Bush bezoekt holocaustmuseum

Bericht door sniper snoop »

De Amerikaanse president George Bush heeft vrijdagmorgen een bezoek gebracht aan het holocaustmuseum Yad Vashem in Jeruzalem. De Israëlische premier Ehud Olmert en president Shimon Perez wachtten Bush op bij het museum, dat voor de gelegenheid voor het publiek was gesloten en zwaar werd bewaakt. Boven op sommige monumenten stonden gewapende soldaten en boven het terrein vlogen politiehelikopters.
Bush bezoekt holocaustmuseum

Voor Bush, die werd vergezeld door minister van buitenlandse zaken Condoleezza Rice, was het zijn tweede bezoek aan Yad Vashem. Als gouverneur van Texas bezocht hij het museum in 1998.

Afbeelding

Na Yad Vashem zou Bush nog een aantal christelijke gedenkplaatsen in het noorden van Israël bezoeken, om vervolgens te vertrekken naar Koeweit, het eerste van vijf met de VS bevriende Arabische landen die hij op zijn Midden-Oostenreis wil bezoeken.

Ter afsluiting van zijn politieke besprekingen met Israël en de Palestijnen verklaarde Bush donderdag dat Israël dat het een eind moet maken aan de bezetting van de Westoever, maar dat er grensaanpassingen moeten komen die de 'huidige realiteit weerspiegelen'. Hij beloofde de voortgang bij het vredesproces nauwlettend te zullen volgen en voor het eind van zijn ambtstermijn nog minstens eenmaal naar het Midden-Oosten terug te komen.

Bron: Nieuws.nl
"Always remember both sides of the line"~~~~ Britse oudstrijder en oudste Brit ooit (tot hij overleed), Harry Patch (110 jaar) - Menenpoort Ieper, 21 juni 2008

Heb je Battlefield 1918 problemen? Klik hier en leg uit wat het probleem is!
coco
Lid
Berichten: 3516
Lid geworden op: 20 dec 2007, 21:10
Locatie: Land van Heusden en Altena

Re: Bush bezoekt holocaustmuseum

Bericht door coco »

ik zag het op tv vanmiddag,

sorry hoor maar Bush zijn keppeltje zat scheef beetje genant ?
voor de rest wel 'leuk' dat hij er was

greetz
Altijd opzoek naar Duits papierwerk met K-nummers '951 t/m 957' en '2517'!
Plaats reactie