Adolf Hitler en zijn vrouw mogelijk de oorlog overleefd

Over het hier en nu (nieuwsberichten, actualiteiten en dergelijke, in relatie met WOII)
Plaats reactie
CollectorWo2
Lid
Berichten: 2329
Lid geworden op: 09 jan 2012, 23:14
Gegeven: 32 keer
Ontvangen: 34 keer

Adolf Hitler en zijn vrouw mogelijk de oorlog overleefd

Bericht door CollectorWo2 »

FBI-documenten suggereren dat Adolf Hitler en zijn vrouw de oorlog hebben overleefd

Dus, wie is de mysterieuze informant?

In een brief aan de FBI, gedateerd uit augustus 1945, ging een niet-benoemde informant akkoord met een deal, een overeenkomst. De afspraak was informatie in ruil voor politiek asiel. Wat hij vervolgens aan de agenten vertelde, was simpelweg overweldigend.

De informant wist niet alleen dat Adolf Hitler zich in Argentinië bevond, maar hij was één van de vier mannen die de daadwerkelijke Duitse onderzeeërs had gezien. Blijkbaar waren er twee onderzeeërs aan de Argentijnse kust. Hitler en Eva waren aan boord van de tweede onderzeeër.

De Argentijnse regering was verheugd over de aankomst van de voormalige Duitse dictatoren dus besloten ze om Hitler te helpen met een schuilplaats. De informant vertelde verder en gaf zowel een gedetailleerde routebeschrijving naar de dorpen waar Hitler doorheen was gereisd, maar ook geloofwaardige fysieke details over Hitler zelf.

De informant is in de FBI-documenten nooit bij zijn echte naam genoemd, vanwege voor de hand liggende redenen, maar hij was geloofwaardig genoeg om te worden geloofd door enkele agenten.

De FBI heeft de verblijfplaats van Hitler proberen te verbergen.


Zelfs met een gedetailleerde route- en fysieke beschrijving van Adolf Hitler, besloot de FBI om de nieuwste aanwijzingen niet te volgen. Zelfs met het bewijs dat de Duitse onderzeeër aan de Argentijnse kust lag en met meerdere ooggetuigenverslagen over Duitse officiële functionarissen die werden afgezet aan de kust, was er niemand die het onderzocht.

Er is nog meer bewijs gevonden

Naast de documenten, beschrijvingen en verslagen over Adolf Hitler zijn verblijfplaats, is er nog meer bewijs aan het licht gekomen om te bewijzen dat ze de bunker in Duitsland hadden overleefd. In 1945 stelden mariniers in Buenos Aires de Amerikaanse functionarissen in Washington op de hoogte, dat er een grote kans aanwezig was dat Hitler en Eva Braun zojuist in Argentinië waren aangekomen. Dit valt samen met de waarnemingen van de onderzeeër. Extra bewijs vinden we in krantenartikelen die de bouw van een Beiers-vormgegeven landhuis aan de voet van het Andesgebergte beschreven.

Ook vonden we bewijs in omschrijvingen van de architect Alejandro Bustillo, waarin hij schreef over zijn ontwerp en de bouw van het nieuwste onderkomen van Adolf Hitler. Dit werd gefinancierd door eerdere rijke Duitse immigranten.

Onweerlegbaar bewijs dat Adolf Hilter Duitsland was ontsnapt.


Misschien wel het meest cruciale bewijs dat Hitler de val van Duitsland heeft overleefd, vinden we in Rusland. Met de Sovjet-bezetting van Duitsland werden de vermeende resten van Hitler snel verborgen en naar Rusland gebracht, om nooit meer terug te zien. Tot 2009, toen een archaeologist uit Connecticut, genaamd Nicholas Bellatoni, toestemming kreeg om een DNA-test uit te voeren op één van de schedelfragmenten.

Wat Nicholas ontdekte kon rekenen op een ontketening binnen de wetenschappelijke gemeenschappen. De DNA-monsters waarvan gedacht werd dat die van Hitler waren, kwamen niet overeen met het DNA uit het schedelfragment. Het bleek een vrouwelijk schedel te zijn. Dus dacht men aan het schedel van Eva Braun, maar zelfs haar DNA kwam niet overeen. Dus de vraag die al snel ontstond was: Wat hebben de Russen ontdekt in de bunker en waar is Hitler?

Zelfs de voormalige generaal en President Dwight D. Eisenhower schreef een brief naar Washington betreffende deze kwestie en hij was niet de enige die zijn bezorgdheid over de verdwijning van Hitler uitte. Ook Stalin liet van zich horen. In 1945 citeerde de Amerikaanse krant Stars and Stripes de toenmalige Generaal Eisenhower, waarin de man liet weten dat er een reële mogelijkheid bestond, dat Hitler veilig en comfortabel woonachtig was in Argentinië.

Is het mogelijk?

Met alle nieuwe aanwijzingen die aan het licht zijn gekomen, is het wel degelijk mogelijk dat Hitler en Eva Braun zijn ontsnapt uit Duitsland. Hij had namelijk de hulp van internationale inlichtingendiensten. FBI-documenten bewijzen dat ze bewust waren van Hitler zijn aanwezigheid in Argentinië en dat ze hem hebben geholpen door het te verdoezelen.http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/f ... lsignoutmd
Bijlagen
AA8yXvZ.jpg
AA8za1p.png
Gebruikersavatar
platoz
Lid
Berichten: 476
Lid geworden op: 31 mar 2010, 19:38

Re: Adolf Hitler en zijn vrouw mogelijk de oorlog overleefd

Bericht door platoz »

En hoe zit het dan met al die personen die getuige waren van Hitler's en Eva's dood?

Ik geloof er nog steeds geen snars van...
GROOTSTE MILITARIA BEURS VAN NEDERLAND: http://www.militariabeurshouten.com

"I have deep respect for the German soldiers. The Whermacht has a unique military tradition and they have proven their skills in warfare"

G. Patton, American general
Gebruikersavatar
Jim
Lid
Berichten: 2044
Lid geworden op: 09 aug 2004, 03:56
Locatie: Budel
Ontvangen: 24 keer

Re: Adolf Hitler en zijn vrouw mogelijk de oorlog overleefd

Bericht door Jim »

Ach jee dit is zo oud nieuws! Ik kan dit soort berichten niet als serieus nieuws zien. Heeft zelfs kort na de oorlog in kranten gestaan dat de FBI meende dat Hitler nog leefde!
Als je internet doorzoekt. Heeft men "bewijs"een vage foto dat Hitler in Brazilië leefde met zijn zwarte vriendin! :lol:
Er is zelfs een bericht dat men hem levend heeft opgepakt op een boot naar Peru. _/-\o-
Hier staan ze zo'n beetje verzameld. Ook deze info staat daar.
http://www.tomatobubble.com/hitler_argentina.html
Ik heb bij mij in de buurt jarenlang een oudere man gezien die eenzelfde soort snorretje had. Het zou zomaar kunnen dat hij begraven ligt in Nederland!
Ik denk dat er weer een boek op de schappen komt te liggen! KASSA :mrgreen:
And not all the monkeys are in the zoo.
Every day you meet quite a few. (Swinging on a Star) Anne Shelton 1944
Plaats reactie