Herdenkingen Market Garden in de media

Over het hier en nu (nieuwsberichten, actualiteiten en dergelijke, in relatie met WOII)
Plaats reactie
KevinP
Lid
Berichten: 1152
Lid geworden op: 17 jan 2004, 12:09
Locatie: Nederland
Contacteer:

Herdenkingen Market Garden in de media

Bericht door KevinP »

Gepubliceerd op: 13 september 2004

Met de herdenkingen van Market Garden voor de boeg wordt er natuurlijk ook door de media uitgebreid aandacht besteed aan de herdenkingen van deze operatie. Als u geen tijd heeft om alle evenementen te bezoeken dan kunt u vanuit uw luie stoel via internet en de tv toch alles volgen.

Afbeelding

NOS Journaal
Het NOS journaal besteedt dagelijks aandacht aan de bevrijding van Nederland. Elke dag in het acht uur journaal is er aandacht voor de verschillende dorpen en steden die 60 jaar geleden bevrijd werden. De komende dagen zal dus operatie Market Garden ook uitgebreid aan bod komen.

Bezoek ook de speciale website van het NOS Journaal: NOS 60 jaar bevrijding

De Gelderlander
Natuurlijk besteed ook de regionale krant van de provincie Gelderland uitgebreid aandacht aan de herdenkingen van operatie Market Garden. Ook op internet heeft De Gelderlander een speciale pagina geopend die u kunt bezoeken via de volgende link: De Gelderlander - Market Garden

TV Gelderland
In het nieuws en in het programma 'De Geschiedenisbus' wordt op de regionale zender TV Gelderland aandacht besteed aan Market Garden. "We’ll meet again" is de rode draad in de uitzendingen van Radio en TV Gelderland: de ontmoeting van veteranen met niet-veteranen, de ontmoeting van jong en oud.

In de on-line tv gids vindt u een aankondiging van alle programma's, via de website blijft u op het hoogte van het laatste nieuws en tevens kunt u via TV Gelderlander een DVD bestellen over Market Garden. U vindt meer informatie op website: TV Gelderland

Afbeelding

STIWOT
Via http://www.go2war2.nl en http://www.stiwot.nl blijft u ook op de hoogte van de herdenkingen. In de rubriek WO II Actueel op http://www.go2war2.nl wordt dagelijks een selectie gemaakt van interessante nieuwsberichten en ook vindt u op deze website enkele historische artikelen over Market Garden.

Op http://www.stiwot.nl zullen binnenkort enkele reportages verschijnen van STIWOT medewerkers die aanwezig zijn tijdens de verschillende evenementen. Tevens vindt u op deze website een quiz over Market Garden en een overzicht van alle verschillende herdenkingen en evenementen.

Bron: STIWOT
Plaats reactie