Tiger Early, Mid and Late.

Militaire eenheden, politieke organisaties en hun wapentuig
Plaats reactie
Gebruikersavatar
sniper snoop
Beste Signature 2010
Beste Signature 2010
Berichten: 1704
Lid geworden op: 23 jul 2006, 03:09
Locatie: Ieper - Belgie
Contacteer:

Tiger Early, Mid and Late.

Bericht door sniper snoop »

Er waren toen Early, Mid en Late modellen van de Tiger tank. Ik heb wat info gezocht en ik heb dit allemaal kunnen vinden op talrijke websites en conclusie's door foto's te vergelijken. Klopt dit of zijn er nog andere kenmerken in het uiterlijk?

Early Tiger.

Afbeelding

Early Tiger I's zijn meestal te herkennen aan de hoge commandantkoepel (1) met de deksel (2) die vertikaal open geklapt worden, drijfwielen voorzien met rubber (3), dubbele koplampen (4) die vaak verdwenen en luchtfilters die achteraan (5) werden geplaatst voor het filteren van lucht. Op de toren werd vaak pijpen voor het lanceren van rookgranaten geplaatst.

Mid Tiger

Afbeelding

Mid Tiger I's werden voorzien met het tweede toren ontwerp die niet voorzien werd met pijpen voor rookgranaten. Met daarop een lagere commando toren voorzien met periscopen (1). De deksel (2) van deze toren, werd horizontaal geopend en niet vertikaal zoals de Early. De drijfwielen werden terug voorzien met rubber (3) maar werden in een andere volgorde geplaatst en waren verschillend dan de early. De filters verdwenen en de dubbele koplampen werd gewijzigd naar een koplamp (4) in het midden.

Late Tiger

Afbeelding

De Late Tiger I's waren identiek zoals de Mid maar er waren toch wijzingen. De drijfwielen zijn compleet aangepast (1). Er zitten meer bewegingen in het ontwerp en werden niet voorzien met rubber. De drijfwielen werden in volgorde geplaatst dan de early tank. Het eerste wiel bevind zicht op rij twee, het tweede wiel op rij 1. Het toren werd rechts van het kanon voorzien met een gat (2) tegenover de torens van de early en mid die twee gaten hadden.
"Always remember both sides of the line"~~~~ Britse oudstrijder en oudste Brit ooit (tot hij overleed), Harry Patch (110 jaar) - Menenpoort Ieper, 21 juni 2008

Heb je Battlefield 1918 problemen? Klik hier en leg uit wat het probleem is!
Plaats reactie