Pagina 1 van 1

frisianmilitariasellers

Geplaatst: 30 nov 2014, 12:20
door chrisje110
Hallo beste mede-forumgebruikers,

Ik post niet veel, maar ik wil toch graag dit even kwijt. Ik zit met stijgende verbazing te kijken naar de rotzooi die frisianmilitariasellers aanbied.

1: Ridderkruis van Rudolf Sigmund: Toevallig doe ik research naar deze piloot, en weet ik wie de echte grouping van deze piloot in zijn bezit heeft gehad. De gehele grouping is verkocht aan een verzamelaar in Amerika, en de foto's op frisianmilitariasellers van de gehele groep zijn gestolen van de vorige eigenaar. De losse foto's van het ridderkruis laten een fake zien. (ter bevestiging van mijn *expertise* http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... ht=Sigmund)

2: Vorlaufiges Besitzzeugnis das Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes van Oberfeldwebel Franz Schlund, Wehrmacht: Ik zat vanochtend eens rustig te kijken op de bovengenoemde site, en zag dit document. Ik vermoede al dat de stempel erop nooit correct voor die periode konden zijn. Even op WA geplaatst en zie hier het resultaat, http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... ost6693228

Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart waarschuwen voordat je zaken doet met deze individueel. Misschien heeft hij in de wat goedkopere prijsklasse leuke items, maar er zit enorm veel fake zooi bij.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee :yes:

Re: frisianmilitariasellers

Geplaatst: 30 nov 2014, 14:07
door michiel01
niks nieuws helaas, er zijn al vaker waarschuwingen geplaatst over deze verkopers. Goed dat men er weer eens op word geattendeerd dat het boeven zijn.

Re: frisianmilitariasellers

Geplaatst: 23 jan 2015, 16:42
door Kevinbes
hun hebben een vreemde site er staat nergens waar je moet bestellen

Re: frisianmilitariasellers

Geplaatst: 27 jan 2015, 22:26
door Cas
Verkoopt deze persoon waar jullie het over hebben ook op Catawiki ?

Re: frisianmilitariasellers

Geplaatst: 29 apr 2015, 21:27
door Kevinbes
Volgens mij wel