warrelics.com

Collecties met zowel Duitse als geallieerde militaria. Let op; nieuwe aanwinsten graag plaatsen onder ofwel as of geallieerd.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
patrickster
Lid
Berichten: 6
Lid geworden op: 29 jul 2011, 18:29

warrelics.com

Bericht door patrickster »

Hallo iedereen. is het veilig voor een beginnende verzamelaar om spullen te kopen op http://www.warrelics.com? Ze hebben een ruim aanbod maar bij sommige spullen had ik zo mijn twijfels.
Gebruikersavatar
Trappmeister
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 07 sep 2011, 20:39

Re: warrelics.com

Bericht door Trappmeister »

Tsja... Als beginnend verzamelaar is het op zich verstandig om bij zo'n shop te kopen, maar ik zou het dan niet over de grens doen. Hou het binnenslands . Als je dan een keer gezeik heb kan je eventueel naar de winkel zelf gaan om verhaal te halen. Dat wordt bij een buitenlandse shop al wat lastiger. Daarnaast zijn de prijzen op warrelics.com van bepaalde artikelen nogal Amerikaans... (lees: rete duur)

Mijn advies als je niet bedonderd wil worden: Ga met een kenner lekker beurzen afstruinen. Je moet de items toch gewoon in handen hebben om te kunnen beoordelen of ze echt of nep zijn, en iemand die wat meer verzamel ervaring heeft kan je dat al snel vertellen.
johan willaert
Lid
Berichten: 5566
Lid geworden op: 04 aug 2004, 12:37
Locatie: België
Gegeven: 4 keer
Ontvangen: 2 keer
Contacteer:

Re: warrelics.com

Bericht door johan willaert »

100% betrouwbaar voor internationale transacties

Duur of niet duur hangt af van je eigen perceptie
29th Let's Go!!!!!
779
Lid
Lid
Berichten: 3145
Lid geworden op: 31 aug 2004, 19:09

Re: warrelics.com

Bericht door 779 »

Trappmeister schreef:Tsja... Als beginnend verzamelaar is het op zich verstandig om bij zo'n shop te kopen, maar ik zou het dan niet over de grens doen. Hou het binnenslands . Als je dan een keer gezeik heb kan je eventueel naar de winkel zelf gaan om verhaal te halen. Dat wordt bij een buitenlandse shop al wat lastiger. Daarnaast zijn de prijzen op warrelics.com van bepaalde artikelen nogal Amerikaans... (lees: rete duur)
Zéééééér overdreven weer. Punt 1: Bij buitenlandse transacties ben je aangewezen op PayPal als betaalmiddel. Al je aankopen zijn daarmee verzekerd en heb je recht op teruggaaf van je geld bij problemen. Punt 2: De dollar staat zeer laag vergeleken met de euro, dus kopen in het buitenland (vooral US) is voordeliger. Begin me langzamerhand steeds meer te irriteren aan lui die alles in deze hobby maar duur vinden, zoek dan maar een hobby als oudpapier verzamelaar ofzo. Punt 3: De topicstarter vroeg alleen of warrelics betrouwbaar is, niet of de prijzen duur zijn, want dat is hij in verhouding geeneens daar alles bij hem bespreekbaar is!!!!
utmi
Lid
Berichten: 773
Lid geworden op: 17 jan 2006, 15:01
Ontvangen: 13 keer

Re: warrelics.com

Bericht door utmi »

Met Richard kan je goed zaken doen en idd over de prijs kan onderhandeld worden :wink:
dus ja: betrouwbaar!
Their name liveth for evermore
Gebruikersavatar
D_Dutch
Lid
Berichten: 732
Lid geworden op: 04 apr 2007, 19:24
Locatie: Gelderland, Nederland

Re: warrelics.com

Bericht door D_Dutch »

Trappmeister schreef:Punt 1: Bij buitenlandse transacties ben je aangewezen op PayPal als betaalmiddel.
Ik kan me heugen dat ik gewoon met IBAN/BIC heb betaald bij deze militariahandelaar (Of een internetcheque o.i.d.) Goede verkoper trouwens ook, alles goed verpakt, snel op de post en dat nog zonder problemen! :) Helaas houdt hij wat minder vaak updates volgens mij.
Plaats reactie